Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πόσο καλά γνωρίζεις το «αιώνιο» ντέρμπι; (quiz)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πόσο καλά γνωρίζεις το «αιώνιο» ντέρμπι; (quiz)

bet365

Η «Λεωφόρος» υποδέχεται το ντέρμπι αιωνίων και το pregame γίνεται με... quiz! Αποδείξτε πόσο καλά γνωρίζετε τα ματς Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, πριν τη μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής (14/02, 19:30).

Ώρα για ντέρμπι, ώρα για bwin! Κορυφαίες αποδόσεις και νέα ειδικά στοιχήματα στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός! |21+

Σσσσ... αρχίζει! Ντέρμπι «αιωνίων» με μεγάλο φαβορί... το πάθος! Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν να παρουσιάσουν μεγάλες... παραστάσεις στα ραντεβού τους σε «Γ. Καραϊσκάκης», ΟΑΚΑ και Λεωφόρο. Eίναι η… «αιώνια» κόντρα που κάνει εκατομμύρια φιλάθλων και οπαδών να ασχολούνται μαζί της μέχρι τη σέντρα. Θα βγάλει νικητή φέτος; Η ισοπαλία, πάντως, προσφέρεται σε απόδοση 3.50!

Πού θα κάτσει η μπίλια στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός; Στην bwin ζεις το ντέρμπι με ενισχυμένες αγορές και κορυφαίο Live Στοίχημα! |21+

Το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού πάντα καθηλώνει, σε όποια κατάσταση κι αν είναι οι δύο αντίπαλοι. Αυτό αναμένεται να συμβεί και το απόγευμα της Κυριακής (14/02, 19:30)!

Οι «πράσινοι», που είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του β' γύρου, αναζητούν βαθμούς για να βρεθούν πιο κοντά στην επιστροφή τους στην Ευρώπη. H νίκη τους στο ντέρμπι προσφέρεται σε απόδοση 4.00! Στον αντίποδα, ο αήττητος Ολυμπιακός θέλει να αγκαλιάσει πιο σφιχτά τον φετινό τίτλο και να συνεχίσει να σκοράρει κατά ριππάς! Σε απόδοση 3.20 η νίκη των «ερυθρόλευκων» σε συνδυασμό με over 2.5 γκολ στο ματς! Το ραντεβού αναμένεται «καυτό» και οι φίλαθλοι μπαίνουν στο κλίμα του ντέρμπι αιωνίων.

Μεγάλα ντέρμπι Πρωταθλήματος που έμειναν χαραγμένα στις μνήμες όλων, «ερυθρόλευκων» και «πράσινων». Γκολ, σκόρερ, παίκτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία. Γόητρο; Οχι μόνο... Ενα μεγάλο κουίζ 21 ερωτήσεων από την έναρξη της Α' Εθνικής (1959-60) μέχρι σήμερα με ατάκες, σκόρερ, ματς που έκαναν τη διαφορά. Είστε... γνώστες των ντέρμπι «αιωνίων» στην Α' Εθνική; Απόδειξη!

Η καρδιά του ντέρμπι «αιωνίων» χτυπά στην bwin με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! |21+

Loading...

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

 

Τελευταία Νέα