Superleague Interwetten: Θυμάσαι τους προπονητές που πέρασαν στο 2020; (quiz)

Superleague Interwetten: Θυμάσαι τους προπονητές που πέρασαν στο 2020; (quiz)

bet365

Το 2020 φτάνει στο τέλος του και το εορταστικό G-Weekend δοκιμάζει τη μνήμη σου στους 39 διαφορετικούς προπονητές που πέρασαν φέτος από τα γήπεδα της Supeleague Interwetten. Μπορείς να βρεις πάνω από 25; Απόδειξέ το!

Το προπονητικό δόγμα «φύγε εσύ-έλα εσύ» εφαρμόστηκε για άλλο ένα ημερολογιακό έτος από τις ελληνικές ομάδες. Σχεδόν 40 προπονητές (για την ακρίβεια 39), μόνιμοι και υπηρεσιακοί κάθισαν σε πάγκο ομάδας της Supeleague Interwetten, αριθμός που αντιστοιχεί σε περίπου 2,5 ανά ομάδα. Ορισμένα κλαμπ διατήρησαν το πλάνο τους ως έχει και έβγαλαν το 2020 με έναν τεχνικό, άλλα πάλι τόλμησαν την αλλαγή στη μετάβαση των δύο σεζόν, ενώ τρεις σύλλογοι ξεπέρασαν τους 4 coach σε 365 ημέρες.

Καθώς, λοιπόν, η χρονιά (επιτέλους) φεύγει και το 2021 ετοιμάζεται να μας… εκπλήξει, το ζήτημα είναι το εξής: Πόσους από 39 προπονητές μπορείς να θυμηθείς; Το Gazzetta Weekend Journal κάνει ποδαρικό με σούπερ quiz κι αν νομίζεις πως η δοκιμασία είναι εύκολη, δεν έχεις παρά να το αποδείξεις.

Ο χρόνος ορίζεται στα 10 λεπτά, σωστή απάντηση είναι το πλήρες όνομα ή απλά το επώνυμο του προπονητή (με ή χωρίς τόνους) και ως μικρή βοήθεια σας δίνουμε τη/τις σεζόν που κάθισε ο τεχνικός στην κάθε ομάδα μέσα στη χρονιά.

Ώρα για quiz και… Καλή Χρονιά!
 

Τελευταία Νέα