Το... φανταστικό ρεβεγιόν του G-Weekend στον Βέρτη! (vids)

Νίκος Μαρούδας
Το... φανταστικό ρεβεγιόν του G-Weekend στον Βέρτη! (vids)

bet365

Ο Νίκος Μαρούδας... καταριέται τον κορονοϊό που δεν τον άφησε να βρεθεί Xριστουγεννιάτικα στο «δεύτερο σπίτι του» αλλά μαζί με το Gazzetta Weekend μας... ταξιδεύει νοητά στα μπουζούκια που τόσο μας έλειψαν!

Τα φετινά Χριστούγεννα δεν μοιάζουν σε τίποτα με των προηγούμενων χρόνων, όμως δεν θα αφήσουμε κανέναν κορονοϊό να μας αποτρέψει να το ζήσουμε με τη ψυχή μας! Έτσι, εμείς εδώ στο GWJ αποφασίσαμε να κάνουμε... ρεβεγιόν που αλλού στο YTON παρέα με τον Νίκο Βέρτη και να σας μεταφέρουμε ό,τι θα συνέβαινε εφόσον υπήρχε κανονικότητα.

Άλλωστε, ο υπογράφων αυτές τις γραμμές, είναι γνωστό πως έχει κάνει... δεύτερο σπίτι του το συγκεκριμένο μαγαζί όταν αυτό είναι ανοιχτό. Ακόμα ένα ρεβεγιόν το πέρασε εκεί και το... έζησε με τη ψυχή του!

Πιστοί στο ραντεβού μας φτάσαμε με την παρέα λίγο πριν τις 12 τα ξημερώματα, ώστε να πιάσουμε το εξαιρετικό τραπέζι που μας είχε ετοιμάσει ο μετρ της καρδιάς μας Αχιλλέας! Πήραμε τις θέσεις μας, ανταλλάξαμε τις ευχές μας για καλά Χριστούγεννα και περιμέναμε τον Νίκο Βέρτη και την παρέα του να μας κάνουν το βράδυ ακόμα πιο υπέροχο.

Το ουίσκι είχε πάρει την θέση του στο τραπέζι, τα λουλούδια πήγαιναν κι έρχονταν και το κέφι ήταν ήδη στα ύψη. Η απόλυτη απογείωση ήρθε λίγο πριν τις 2, όταν ο Βέρτης έκανε την εμφάνισή του επί σκηνής. Ένα «καλησπέρα» κι όλα ξεκίνησαν με το «μην αργείς, μη σκεφτείς»! Ένας μικρός χαμός επικράτησε με όλο τον κόσμο όρθιο να χορεύει, να διασκεδάζει και να τσουγκρίζει τα ποτήρια του με ανταλλαγές ευχών.

Για όσους έχουν πάει στον Βέρτη, είναι γνωστό πως δύσκολα θα μείνεις στο τραπέζι σου για όλο το βράδυ. Οι γνωστοί που θα βρεις στο YTON είναι πάρα μα πάρα πολλοί, ειδικά σε μια μέρα όπως αυτή της παραμονής των Χριστουγέννων! Έτσι, οι βόλτες άρχισαν στα τραπέζια, όλο το μαγαζί πήγαινε κι ερχόταν με ένα ποτήρι στο χέρι, ενώ όσοι απλά ήθελαν να βρίσκονται στο τραπέζι τους αλλά και να έρθουν σε επαφή με γνωστούς που βρίσκονταν εκεί τριγύρω βολεύονταν με τον γνωστό λουλουδοπόλεμο!

Λίγο πριν το... ημίχρονο, όλοι όσοι εμφανίζονται στο μαγαζί ανέβηκαν στη πίστα και τραγούδησαν παρέα, ενώ μας είπαν και τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα όπως γίνεται συνήθως αυτή την ημέρα σε όλα τα μαγαζιά. Αμέσως μετά, ο Νίκος Βέρτης πήγε στα... αποδυτήρια για σύντομη ξεκούραση με τους συναδέλφους του να μας κρατούν ζεστούς, ενώ εκείνη είναι η κατάλληλη ώρα για τις σέλφι, αλλά και για το καθιερωμένο φρεσκάρισμα των γυναικών της παρέας.

Όμως ο χρόνος είναι... περιορισμένος, ο Βέρτης επέστρεψε και μας πήγε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες των Χριστουγέννων. Όλες οι επιτυχίες του μας φτάνουν μέχρι το φως του ήλιου, με το... μενού να έχει απ' όλα! Χορό, έρωτα, καψούρα και φυσικά στο τραπέζι ο καθένας το ζούσε με την ψυχή του. Σιγά σιγά όμως πλησίαζε η ώρα του αποχωρισμού που ποτέ δεν είναι εύκολη στον Βέρτη! Το αίσθημα της κούρασης δεν είχε κάνει την εμφάνισή του, καθώς τα ποτήρια γέμιζαν ασταμάτητα...

Εκεί λίγο πριν τις 6 είχε φτάσει η ώρα να μας ευχηθεί καλά Χριστούγεννα και να ανανεώσει το ραντεβού του μαζί μας την επόμενη μέρα για ακόμα ένα μαγικό βράδυ. Το μαγαζί άρχισε να αδειάζει, εμείς δεν βιαζόμασταν, μείναμε για λίγο στις θέσεις μας γιατί είχε έρθει ακόμα μια δύσκολη στιγμή. «Τι θα φάμε;», ακούστηκε από ένα στόμα κι άρχισαν οι διαπραγματεύσεις! Όταν καταλήξαμε πήραμε τον δρόμο της εξόδου...

 

Τελευταία Νέα