Το 2ο Santa Run στο Αγρίνιο έχει... virtual διάθεση!

Gazzetta team
Το 2ο Santa Run στο Αγρίνιο έχει... virtual διάθεση!

bet365

Τα φετινά Χριστούγεννα λόγω πανδημίας θα είναι διαφορετικά, αλλά στο Αγρίνιο βρήκαν τρόπο ώστε να μην χάσουν από τη λάμψη τους και παράλληλα να είναι κι ένα εφαλτήριο βοήθειας στον συνάνθρωπο!

Πριν από ένα χρόνο, τα Χριστούγεννα του 2019 στο Αγρίνιο διοργάνωσαν με τεράστια επιτυχία το 1ο SANTA RUN και οι πάντες περίμεναν φέτος μια 2η και ακόμη καλύτερη εκδήλωση. Δυστυχώς τα όσα βιώνουμε όλους αυτούς τους μήνες με τον κορονοϊό δεν επιτρέπουν σε κανένα μια τόσο μαζική εκδήλωση. Όμως επειδή και εορταστικό πνεύμα υπάρχει και ανάγκη να αποκτήσουν λίγο περισσότερο χρώμα αυτές οι «μουντές μέρες», αλλά κυρίως διάθεση αλληλεγγύης προς κάθε συνάνθρωπο που το χρειάζεται, οι διοργανωτές του Santa Run δεν μένουν με... σταυρωμένα χέρια! Στο «πνεύμα της εποχής» διοργανώνουν ένα virtual αγώνα και καλούν τους πάντες να συμμετάσχουν, συνεισφέροντας παράλληλα και σε έναν ιερό σκοπό! Αναλυτικά η ανακοίνωση για το 2ο και... διαφορετικό SANTA RUN του Αγρινίου αναφέρει:

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2019

Όλοι οι δρόμοι του Αγρινίου κοκκίνησαν από χιλιάδες Άγιους Βασίληδες, από εσάς! Με ηθικό ακμαίο και διάθεση για προσφορά τρέξατε, διασκεδάσατε βοηθώντας έτσι τα παιδιά με αναπηρία που τόσο έχουν ανάγκη από ανθρώπους σαν και εσάς!!!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2020

Όλοι οι δρόμοι του Αγρινίου είναι πάλι φωτισμένοι, αλλά οι πόρτες κλειδωμένες, το ηθικό πεσμένο μπροστά στη πανδημία που μας στερεί τη διάθεση για πνεύμα εορταστικό και κάθε πράξη αλληλεγγύης!!!

Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;;;

Σας καλούμε να τρέξουμε και πάλι, Άγιοι Βασίληδες κόντρα στις συνθήκες των ημερών!!!

Γιατί το πνεύμα των εορτών, το αίσθημα αλληλεγγύης και η διάθεση για ΖΩΗ και όχι ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ είναι μέσα μας!!!

2ο SANTA RUN τηρώντας όλους τους κανόνες που επιβάλλει η συνθήκη του COVID αλλά πηγαίνοντας κόντρα στη συνθήκη εγκλεισμού και απομόνωσης!!!

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ 2nd SANTA RUN είναι ξανα εδώ!!!

Ο αγώνας θα είναι virtual,ο καθένας θα μπορεί να τρέξει όποια διαδρομή επιλέξει από αυτές που θα του προτείνουμε με όποια παρέα θέλει μέσα στο δεκαήμερο από 21/12 έως και την πρωτοχρονιά 1/1/2021.

Θα μας στείλετε φωτογραφίες σας από τη διαδρομή, φορώντας το μπλουζάκι που θα σας διαθέσουμε και εμείς θα την ανεβάσουμε στη σελίδα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6948 687220, 6942 890255».

 

Τελευταία Νέα