Θυμάσαι τον πρώτο σκόρερ κάθε σεζόν στο Champions League; (Quiz)

Θυμάσαι τον πρώτο σκόρερ κάθε σεζόν στο Champions League; (Quiz)

bet365

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη των ομίλων του Champions League, το G-Weekend σε προκαλεί να βρεις όλους τους πρώτους σκόρερ ανά σεζόν στην ιστορία του θεσμού. Το ‘χεις;

Συνήθως, αυτή την περίοδο θα είχαμε φτάσει ήδη στην 3η αγωνιστική. Το φετινό Champions League, όμως, όπως κάθε άλλος μεγάλος ποδοσφαιρικός θεσμός, πήρε παράταση, αλλά πλέον βρίσκεται και πάλι προ των πυλών, για να δώσει άλλο νόημα στα βράδια της Τρίτης και της Τετάρτης μας.

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ανοίγει αυλαία (20/10) και τα βλέμματα στρέφονται απευθείας στα «μεγαθήρια» που θα βάλουν και φέτος υποψηφιότητα για την κατάκτηση, τα δυναμικά αουτσάιντερ και φυσικά την πορεία του Ολυμπιακού στον απαιτητικό, πλην όμως «ανοιχτό» όμιλο με Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο και Μαρσέιγ.

Λίγες μόνο μέρες πριν από την έναρξη των ομίλων, το G-Weekend επιστρέφει με νέο, «αστεράτο» quiz, αυτή τη φορά αναφορικά με τον/τους πρώτο/ους σκόρερ για καθεμία από τις 28 σεζόν του Champions League.

34 νικητές (αφού σε ορισμένες χρονιές προέκυψε… συγκατοίκηση στην κορυφή), συνολικά 19 σκόρερ μέσα σε 6 λεπτά, χρόνος μάλλον υπεραρκετός. Για βοήθεια, δίπλα από τον παίκτη που ψάχνουμε, θα έχετε τη σεζόν και τον σύλλογο με τον οποίο κατέκτησε το «Χρυσό Παπούτσι» της διοργάνωσης, καθώς και τον αριθμό των γκολ που του χάρισε τον τίτλο.

Αναμονή τέλος. Ώρα για quiz!

 

Τελευταία Νέα