Μεσούτ Οζίλ: Δεν ξέρεις αν τον λατρεύεις ή τον μισείς... (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Μεσούτ Οζίλ: Δεν ξέρεις αν τον λατρεύεις ή τον μισείς... (vids)

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal ξέρει ότι τα χρήματα που λαμβάνει ο Οζίλ είναι υπερβολικά, όμως, δεν μπορεί να μη σταθεί στα όσα κάνει σε ανθρώπινο επίπεδο ο Γερμανός. Τελικά... τον λατρεύουμε ή τον μισούμε;

Ο Έμερι δεν τον πήγαινε. Απέφευγε να μιλήσει για εκείνον. Δεν τον υπολόγιζε. Κάτι έβλεπε και δεν του έκανε...

Ο Φρέντρικ Λιούνγκμπεργκ έφτασε στο ίδιο σημείο. Να μην μπορεί να εμπιστευθεί τον Μεσούτ Οζίλ για το αγωνιστικό του σχέδιο στα παιχνίδια που βρέθηκε στον πάγκο των «κανονιέρηδων».

Ο Μικέλ Αρτέτα έφτασε σε σημείο να μην τον έχει βάλει σε παιχνίδι της Άρσεναλ από τον περασμένο Μάρτιο! Και τώρα, τον άφησε εκτός λίστας του Europa League, όπως αναμένεται να γίνει και για το πρωτάθλημα. Μια, δυο, τρεις, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι...

Όσο κι αν θέλει κάποιος να δικαιολογήσει τον Μεσούτ Οζίλ για ό,τι μπορεί να συμβαίνει στις προπονήσεις, δεν μπορεί. Αν δεν είσαι στο Colney ν' αντιληφθείς πραγματικά τι συμβαίνει, δεν μπορείς να το εξηγήσεις.

Ισχύει αυτό που έχει αναφερθεί περί της... γλώσσας του σώματος του Γερμανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος σου δίνει την εντύπωση ότι βαριέται τις περισσότερες φορές, αλλά είναι ικανός με ελάχιστες κινήσεις στον αγωνιστικό χώρο να σου κάνει τη διαφορά.

Εκτός κι αν δεν έχει όρεξη. Εκεί, δεν θα τον δεις πουθενά. Θα περπατάει, δεν θα βρίσκεται στους χώρους που πρέπει, δεν θα παίζει με ένταση. Αν και η ένταση στο παιχνίδι του δεν είναι χαρακτηριστικό του γνώρισμα, αλλά όταν... δεν θα είναι στις καλές του, αυτό θα το αντιληφθεί ο οπαδός και ο προπονητής του με το παραπάνω.

Μισθός που προκαλεί, αλλά...

Η Άρσεναλ του δίνει 350.000 λίρες την εβδομάδα. ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

Είναι πολλά τα λεφτά. Είναι πάρα πολλά και αυτή τη στιγμή καταβάλλονται στον λογαριασμό του δίχως να παίζει τους τελευταίους εφτά μήνες. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχει ξεκαθαρίσει ότι θα παραμείνει στην Άρσεναλ μέχρι τη στιγμή που το θέλει εκείνος και δεν θα λυγίσει στις πιέσεις που δέχεται από τον σύλλογο, τους δημοσιογράφους και τον κόσμο.

Μέσα στο καλοκαίρι, είχε βγει στην αντεπίθεση έπειτα απ' όσα είχε ακούσει για το ζήτημα με τα χρήματα και τις μειώσεις που είχε προτείνει η ομάδα, λόγω της κατάστασης που είχε διαμορφωθεί στο οικονομικό τοπίο ελέω της πανδημίας.

«Ως ποδοσφαιριστές της ομάδας προφανώς και θέλαμε να συνεισφέρουμε και να βοηθήσουμε, όμως θέλαμε να απαντηθούν όλες οι απορίες και τα ερωτήματά μας. Όλοι είχαμε την καλύτερη πρόθεση κι εγώ θα ήμουν διατεθειμένος να δεχθώ και πολύ μεγαλύτερη μείωση, αρκεί να ήταν ξεκάθαροι οι λόγοι και οι αιτίες από την πλευρά της διοίκησης. Το μόνο που έκαναν ήταν απλά να το πουν βιαστικά και να μας αναγκάσουν να το κάνουμε. Ήθελα να ξέρω αναλυτικά τι συνέβαινε και που θα πήγαιναν τα λεφτά μας.

Όχι να γίνει όλο αυτό βιαστικά και πρόχειρα. Δεν ήμουν ο μοναδικός που αρνήθηκα τη μείωση, αλλά προφανώς μονάχα το δικό μου όνομα βγήκε στη φόρα. Προφανώς επειδή εδώ και δυο χρόνια ο Τύπος προσπαθεί να με καταστρέψει. Δεν φοβάμαι και δεν θα διστάσω ποτέ να αντισταθώ και να στηρίξω όλα όσα πιστεύω. Εκ του αποτελέσματος, ίσως και να είχα δίκιο με την άρνησή μου, βλέποντας πως τελικά χάθηκαν θέσεις εργασίας παρά τη μείωση που ζήτησε το κλαμπ» είχε αναφέρει και... κάπως έτσι βγήκε από πάνω.

Από τις 7 Μαρτίου, όταν και αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Άρσεναλ, ο πολύπειρος Γερμανός έχει λάβει σε μισθούς το ποσό των 10,75 εκατομμυρίων λιρών!

Κινήσεις που τον παρουσιάζουν... παρεξηγημένο και προκαλούν δεύτερες σκέψεις

Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των «κανονιέρηδων», έχει πάρει τον ρόλο του... κακού στη συνείδηση του κόσμου.

Όμως, ο Οζίλ σε κάνει να μπερδεύεσαι πάρα πολύ με τη συμπεριφορά του. Κι αυτό που έκανε τελευταία με τον Gunnersaurus, για τον οποίο προθυμοποιήθηκε να πληρώνει τους μισθούς του για όσο παραμένει μέλος του ρόστερ των Λονδρέζων, πάλι βγάζει φάουλ την ομάδα και αποτελεί μια από τις κινήσεις που έχει κάνει ο ποδοσφαιριστής και όντως του αξίζουν εύσημα.

Η Άρσεναλ αποφάσισε να διώξει τον επί 27 χρόνια υπάλληλο που φορούσε τη στολή του συμπαθέστατου δεινοσαυράκου και σε μια εξέλιξη που προκάλεσε τη λύπη και τον εκνευρισμό του κόσμου, ήρθε ο Οζίλ να κερδίσει τις εντυπώσεις και να κάνει κάτι πολύ θετικό για τον συνάνθρωπό του. Κι όμως, έχει κάνει και πολύ πιο σημαντικά πράγματα...

Όταν το 2014 θριάμβευσε με την εθνική ομάδα της Γερμανίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, εκείνος έδωσε όλα τα χρήματα του μπόνους κατάκτησης του τροπαίου για να καταφέρουν να κάνουν σημαντικές χειρουργικές επεμβάσεις 23 παιδιά που δεν είχαν οικονομική δυνατότητα, στην χώρα του καφέ.

Όταν αποφάσισε να παντρευτεί με τη σύζυγό του, κανόνισε ώστε να μην πάρουν ούτε ένα δώρο κι ούτε ένα ευρώ από τους καλεσμένους και τους συγγενείς τους με τους οποίους απόλαυσαν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Αντ' αυτού είχαν κανονίσει να συγκεντρώσουν χρήματα με τα οποία τελικά 1.000 παιδιά υποβλήθηκαν σε χειρουργείο που τους άλλαξε τη ζωή και βοήθησε να σταθούν ξανά στα πόδια τους, μακριά από το κρεβάτι του πόνου.

Είναι ο πρεσβευτής των φιλανθρωπικών οργανισμών Rays of Sunshine και Big Shoe, για να βοηθάει τα παιδιά σε κάθε ευκαιρία. Όπως ακριβώς το έκανε για 16.000 πιτσιρίκια δίχως σπίτι, μοιράζοντας τρόφιμα την ημέρα του γάμου του...

Τώρα ήρθε κι η όμορφη κίνησή του με την διατήρηση του υπαλλήλου που υπηρετεί το κλαμπ του Λονδίνου φορώντας τη στολή του Gunnersaurus ώστε να διασκεδάζει τον κόσμο.

Κι όμως, πάνω απ' όλα αυτά, αρκετός κόσμος στέκεται στο ότι ο Οζίλ έχει κάνει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κουμπάρο του και τον έχει βοηθήσει και σε προεκλογική εκστρατεία...

Τελικά, δεν ξέρεις αν τον λατρεύεις ή τον μισείς αυτό τον άνθρωπο...

 

Τελευταία Νέα