Champions League: Γνωρίζεις ΟΛΕΣ τις ομάδες που έπαιξαν σε ομίλους; (Quiz)

Champions League: Γνωρίζεις ΟΛΕΣ τις ομάδες που έπαιξαν σε ομίλους; (Quiz)

bet365

O ΠΑΟΚ ούτε φέτος τα κατάφερε, αλλά οι Κράσνονταρ, Μίντιλαντ, Μπασάκσεχιρ, Ρεν πάτησαν για πρώτη φορά το «πόδι» τους σε ομίλους Champions League. Το G- Weekend σε προκαλεί να βρεις τις 141 (!!!) ομάδες που... προηγήθηκαν στο απόλυτο «αστεράτο» quiz. Αν πιάσεις 100, περνάς τη βάση.

Οι οκτώ όμιλοι του φετινού Champions League είναι πλέον γνωστοί. Ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του σε μία κλήρωση που του αφήνει σημαντικά περιθώρια ακόμη και για την πρόκριση στους «16» και τέσσερις σύλλογοι ετοιμάζονται κάνουν ποδαρικό στη διοργάνωση, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στα γκρουπ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ανάμεσά τους θα μπορούσε να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στην πρόκριση, αλλά «λύγισε» από την ανεβασμένη τα τελευταία χρόνια, Κράσνονταρ, η οποία έχει καταφέρει να ανήκει στο 3ο pot δυναμικότητας. Μαζί με τους Ρώσους, στον όμιλο θα βρίσκεται και μία άλλη πρωτάρα, η Ρεν, την ίδια ώρα που Μίντιλαντ και Μπασάκσεχιρ φτάνουν τον συνολικό αριθμό ομάδων που έχουν αγωνιστεί σε ομίλους στις 145!

Εσύ μπορείς να βρεις τις προηγούμενες 141 που μέχρι πέρυσι είχαν συμμετάσχει στην τελική φάση του Champions League; Το G-Weekend ετοίμασε το μεγαλύτερο quiz για να τεστάρεις τις γνώσεις και τη μνήμη σου σε όλα τα κλαμπ που έχουν κουνήσει «σεντόνι» κι αν νομίζεις ότι είναι εύκολο… δεν είναι!

Είκοσι λεπτά στη διάθεσή σου, πάντως, είναι χρόνος υπεραρκετός για να καθίσεις με την ησυχία σου και να συμπληρώσεις το all-time παζλ του Champions League, από το 1992-93 όταν και μετονομάστηκε από Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Σημείωση: Σωστή και έγκυρη απάντηση θεωρείται το όνομα της ομάδας (σε ορισμένες που αποτελείται από δύο λέξεις ζητείται πλήρες για να ανέβει λίγο το level δυσκολίας), με τόνο και το πρώτο γράμμα κεφαλαίο, ενώ τα υπόλοιπα με μικρά.

Μην περιμένεις άλλο, ώρα για Quiz!

 

Τελευταία Νέα