Ολυμπιακός: Οι «ευρω-κανονιές» του Ελ Αραμπί! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι «ευρω-κανονιές» του Ελ Αραμπί! (vids)

bet365

Συνεπής και φέτος στο... ραντεβού του με τα δίχτυα στην Ευρώπη ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που άνοιξε λογαριασμό στο ματς με την Ομόνοια. To G-Weekend θυμίζει τα... εκτός των συνόρων πεπραγμένα του με τον Ολυμπιακό!

Ο 33χρονος διεθνής Μαροκινός (αλλά και κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου) πέρσι έκλεισε τη χρονιά με 51 ματς, 27 γκολ και 8 ασίστ! Νούμερα που... ζαλίζουν. Στην Ευρώπη ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δε είχε κομβική συμμετοχή σε τουλάχιστον τρεις προκρίσεις του Ολυμπιακού: με Κράσνονταρ, στη φάση των ομίλων στο 1-0 με τον Ερυθρό Αστέρα και με Άρσεναλ.

Συνολικά στην Ευρώπη την περασμένη χρονιά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έπαιξε σε 13 παιχνίδια και βρήκε δίχτυα σε 7 από αυτά. Ουσιαστικά μιλάμε βέβαια για 9 παιχνίδια διότι με Τότεναμ εντός, με Ερυθρό Αστέρα εκτός, με Μπασακσεχίρ εκτός και με Βικτόρια Πλζεν εντός έπαιξε ελάχιστα.

Ο έμπειρος στράικερ σκόραρε με Μπάγερν Μονάχου εντός, Τότεναμ εκτός και Ερυθρό Αστέρα εντός στη φάση των ομίλων του Champions League. Νωρίτερα είχε βάλει τα δύο του γκολ με τη Κράσνονταρ. Φυσικά είχε και τα γκολ με Άρσεναλ εκτός και με Γουλβς εντός για το Europa.

Εάν από αυτά τα γκολ ψάχνουμε τα πιο σπουδαία ήταν σίγουρα στο παιχνίδι με τη Κράσνονταρ. Εάν ψάχνουμε τα ωραιότερα είναι δεδομένα με Τότεναμ και Άρσεναλ εκτός. Ειδικά με την Τότεναμ ήταν μία εξαιρετική γκολάρα. Όπως γκολάρα ήταν φυσικά και εκείνη στο 2-0 επί της Ομόνοιας. Στην Ευρώπη πάντως σε αντίθεση με τις ελληνικές διοργανώσεις ο Ελ Αραμπί δεν είχε ασίστ με τον Ολυμπιακό. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι ήταν εκείνος που... έφτιαξε τη φάση του κερδισμένου πέναλτι με την κυπριακή ομάδα με την πάσα του στον Ραντζέλοβιτς. Ως γνωστόν το 2ο ματς με τους Κύπριους έληξε στο 0-0.

- Μπορείτε πιο κάτω να δείτε ορισμένα από τα ευρωπαϊκά γκολ του Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό, όπως και βίντεο με όλα τα περσινά του γκολ...

 

Τελευταία Νέα