Ολυμπιακός: Ο Καμαρά και οι άλλοι μέσοι πήραν τα... όπλα τους!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Καμαρά και οι άλλοι μέσοι πήραν τα... όπλα τους!

bet365

Ο Μαντί Καμαρά και οι υπόλοιποι μέσοι του Ολυμπιακού έχουν πολύ μεγάλη συνεισφορά το τελευταίο διάστημα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και αυτό αποτυπώνεται και σε αριθμούς.

Ο Αφρικανός χαφ είναι εξαιρετικός και πηγαίνει από κορυφαία σε κορυφαία εμφάνιση το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι μόνος του όμως. Σχεδόν όλοι οι μέσοι του Ολυμπιακού από τις αρχές Μαρτίου και μέχρι σήμερα έχουν προσφέρει στους Πειραιώτες σε γκολ και ασίστ.

Ο Μαντί Καμαρά λοιπόν αποδείχθηκε ο... εφιάλτης των Άρη και ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στο ματς με τον Άρη για το πρωτάθλημα (τελικό σκορ 3-1) είχε δύο γκολ και μία ασίστ. Μάλιστα εάν δείτε ξανά την φάση του 3-0 με τον Άρη είναι σχεδόν... copy paste (ίδια ή πανομοιότυπη) σε επίπεδο ανάπτυξης με εκείνη του 1-0 με ΠΑΟΚ. Ο Καμαρά από πλάγια θέση βρίσκει από την άλλη πλευρά τον Μασούρα που έρχεται από πίσω για να σκοράρει.

Ο Καμαρά όμως δεν έμεινε σε αυτά τα επιτεύγματά του με τον Άρη. Συνέχισε το... κρεσέντο του με ομάδες της Θεσσαλονίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον 2ο ημιτελικό Κυπέλλου (στο τελικό 2-0). Εκεί όπου είχε γκολ με εξαιρετική κίνηση και τελείωμα αλλά και πριν από αυτό την ασίστ στον Μασούρα (που είχε κάνει το 1-0). Εκτός των άλλων βέβαια ο Αφρικανός είχε δύο ασίστ στον Έλληνα εξτρέμ σε αυτά τα παιχνίδια.

Δεν είναι όμως μόνο η προσφορά του Καμαρά. Υπάρχει και ο Γκιγιέρμε με τον Καφού με τις γκολάρες τους στο ντέρμπι του 3-0 με τον Παναθηναϊκό. Ο δε Γκιγιέρμε είχε σκοράρει και στο πρώτο ματς των ημιτελικών στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ στις αρχές Μαρτίου. Πριν από αυτό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πάντως υπήρχε και το γκολ του Μπουχαλάκη με τον Παναιτωλικό. Κοινώς σε τουλάχιστον πέντε αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο οι χαφ / μέσοι του Ολυμπιακού είχαν κομβικό ρόλο σε γκολ και ασίστ και αυτό δεν είναι λίγο διότι οι Πειραιώτες γενικά δεν έπαιρναν μεγάλο ή σημαντικό αριθμό τερμάτων από τους μέσους τους.

Τώρα όμως πήραν τα... όπλα τους και βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό. Σε πέντε ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ο Ολυμπιακός πήρε λοιπόν επτά γκολ από τους μέσους του αλλά και δύο ασίστ!

 

Τελευταία Νέα