Ολυμπιακός: Καμαρά ο «εφιάλτης» των ΠΑΟΚ και Άρη και ο πασέρ του Μασούρα! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Καμαρά ο «εφιάλτης» των ΠΑΟΚ και Άρη και ο πασέρ του Μασούρα! (vids)

bet365

Ο 23χρονος διεθνής Αφρικανός χαφ σε δύο ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου με Άρη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα έβαλε τρία γκολ και έδωσε δύο ασίστ, που ήταν στον Μασούρα!
Ο Μαντί Καμαρά ειδικά το τελευταίο διάστημα έχει βαλθεί να αποδείξει σε όλους μας το γιατί ο Ολυμπιακός τον κοστολογεί με σχεδόν 25 εκατ. ευρώ. Ένας χαφ πολύ υψηλού επιπέδου που κάνει πολλές δουλειές πολύ καλά στο γήπεδο. Ένας παίκτης που... καταπίνει χιλιόμετρα μην σταματώντας να τρέχει, πιέζει, μαρκάρει, κόβει, πασάρει και σκοράρει. Και όλα αυτά σε ένα non stop status.
Ένα τρομερό... μηχανάκι στον άξονα του Ολυμπιακού που με τον Πέδρο Μαρτίνς έχει ανταποκριθεί ως εξάρι, οκτάρι και δεκάρι! Ένας παίκτης που έπιασε φέτος τα 5 γκολ και τις 3 ασίστ σε 43 αγώνες.
Στην περίπτωση του Μαντί το θέμα όμως είναι αλλού. Ο Καμαρά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αποδείχθηκε ο... εφιάλτης των Άρη και ΠΑΟΚ. Απέναντι στον Άρη στον αγώνα πρωταθλήματος (τελικό σκορ 3-1) είχε δύο γκολ και μία ασίστ. Μάλιστα εάν δείτε ξανά την φάση του 3-0 με τον Άρη είναι σχεδόν... καρμπόν σε επίπεδο ανάπτυξης με εκείνη του 1-0 με ΠΑΟΚ. Ο Καμαρά από πλάγια θέση βρίσκει από την άλλη πλευρά τον Μασούρα που έρχεται από πίσω για να σκοράρει.
Ο Καμαρά όμως δεν αρκέστηκε σε αυτά τα επιτεύγματά του με τον Άρη. Συνέχισε το... κρεσέντο του με ομάδες της Θεσσαλονίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον 2ο ημιτελικό Κυπέλλου (στο τελικό 2-0). Εκεί όπου είχε γκολ με εξαιρετική κίνηση και τελείωμα αλλά και πριν από αυτό την ασίστ στον Μασούρα (που είχε κάνει το 1-0). Εκτός των άλλων ο Αφρικανός είχε δύο ασίστ στον Έλληνα εξτρέμ στα δύο αυτά ματς και σίγουρα ο Γιώργος Μασούρας θα έχει έναν λόγο παραπάνω για να ευχαριστεί τον συμπαίκτη του.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα