Μια φάση, μια ιστορία: Ο Αλέφαντος καβαλάει τα κάγκελα και ορμάει σε οπαδούς! (vid)

Μια φάση, μια ιστορία: Ο Αλέφαντος καβαλάει τα κάγκελα και ορμάει σε οπαδούς! (vid)

bet365

Στο 7ο αφιέρωμα της στήλης, το αλήστου μνήμης «ντου» του αείμνηστου Νίκου Αλέφαντου σε οπαδούς του Ιωνικού που τον αποδοκίμαζαν, αλλά και η αποχώρηση του από το γήπεδο εν ώρα αγώνα! Ένα cult διαμάντι...

Σεζόν 1991/92. Ο Ιωνικός με τον Νίκο Αλέφαντο (έφυγε από την ζωή στις 23/6/2020) στον πάγκο του έχει υποβιβαστεί στην Β' Εθνική και αντιμετωπίζει σε γειτονικό ντέρμπι το Αιγάλεω.

Η ομάδα της Νίκαιας με ποδοσφαιριστές όπως οι Κουρκούνας, Ουσταμπασίδης,Καπαγεριδης, Νταρακλιτσας, Μίχος και Ζιώγας πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση διαλύοντας το «Σίτι» με 5-1. Οι οπαδοί του Ιωνικού παρά την εξαιρετική εικόνα και την πεντάρα κόντρα στο Αιγάλεω εξακολουθούν να αποδοκιμάζουν τον προπονητή της ομάδας τους.

Ο Νίκος Αλέφαντος κατά την διάρκεια της αναμέτρησης χάνει την ψυχραιμία του, καβαλάει τα κάγκελα και ορμάει σε οπαδό που δεν σταματά να τον βρίζει.

Το επεισόδιο λήγει, το ματς συνεχίζεται, όμως ο Έλληνας τεχνικός παραμένει εκτός εαυτού. Ο Ιωνικός «κεντάει» στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι οπαδοί της ομάδας εξακολουθούν να τον 'πικάρουν' τον Αλέφαντο.

Έτσι δίχως να το πολυσκεφτεί στο 80' της αναμέτρησης και ενώ η ομάδα του κάνει περίπατο, αποφασίζει να αποχωρήσει από το γήπεδο και διασχίζει τον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Ιωνικού βλέπουν έκπληκτοι τον προπονητή τους να φεύγει από τον πάγκο. Ο Πέτρος Μίχος καταφέρνει με δυσκολία να συγκρατήσει τον Αλέφαντο σε ένα ματς, το οποίο έμεινε στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Δείτε το επικό video (0'22 η επίθεση στις εξέδρες και στο 2'00 η αποχώρηση)!

* Update: Καλό ταξίδι Νίκο Αλέφαντε, ήσουν παλικάρι...

 

Τελευταία Νέα