Χασάν: Ο No 1 πιστολέρο στην καριέρα του Μαρτίνς! (pics & vids)

Χασάν: Ο No 1 πιστολέρο στην καριέρα του Μαρτίνς! (pics & vids)

bet365

Ο Αιγύπτιος διεθνής στράικερ είναι ο πρώτος σκόρερ επί εποχής Μαρτίνς. Ο παίκτης που έχει συνεργαστεί ο Πορτογάλος τεχνικός σε δύο ομάδες και έχει τα περισσότερα γκολ, 35 τον αριθμό.

Στα 27 του χρόνια ο Αχμέντ Χασάν έχει ήδη συνεργαστεί με τον Πέδρο Μαρτίνς σε δύο ομάδες και σε δύο διαφορετικές θητείες του στον Ολυμπιακό. Και στις δύο περιπτώσεις ως δανεικός για τους ερυθρόλευκους. Ο Αιγύπτιος λοιπόν έχοντας 35 γκολ επί εποχής του Πορτογάλου τεχνικού είναι ο παίκτης που έχει σκοράρει περισσότερες φορές από κάθε άλλον που είχε στην προπονητική του πορεία ο κόουτς των Πειραιωτών.

Με τον Μαρτίνς ο Χασάν έχει παίξει σε 8 διοργανώσεις με 2 ομάδες και σε διάστημα 4 σεζόν. Έχει 35 γκολ σε 77 αναμετρήσεις με τον τεχνικό των Πειραιωτών και είναι ο Νο1 πιστολέρο του! Είναι ενδεικτικό ότι τα τελευταία χρόνια είναι μία από τις βασικές επιλογές του Ίβηρα προπονητή και ότι συνεχίζει να τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση αγωνιστικά αλλά και ως χαρακτήρα.

Στην λίστα αυτήν 4ος είναι ο Ελ Αραμπί με 24 γκολ, 7ος ο Φορτούνης με 18 γκολ, 9ος ο Γκερέρο με 16 τέρματα ενώ ο Ποντένσε είναι λίγο πιο κάτω με 13 γκολ.



Έχει παίξει φυσικά τον ρόλο του και το πορτογαλικό background του Χασάν. Συνολικά στη Ρίο Άβε ο Αχμέντ Χασάν είχε 98 αγώνες με 32 γκολ και 4 ασίστ και στον Ολυμπιακό 40 αγώνες με 19 γκολ. Στην Gallery μπορείτε να δείτε τις επιδόσεις του ύψους 1.91 μέτρων διεθνούς στράικερ και πιο κάτω ορισμένα σημαντικά φετινά γκολ του με τον Ολυμπιακό, όπως με Ατρόμητο στο πρωτάθλημα και με Λαμία στο Κύπελλο. Φέτος ο υψηλόσωμος διεθνής φορ είχε σεζόν με 15 ματς, 5 γκολ και 1 ασίστ. Εξ αυτών τα 4 γκολ ήταν στον Ολυμπιακό.

 

Τελευταία Νέα