Ελ Αραμπί: Νο1 Μαροκινός «μπομπέρ» στην Ευρώπη! (pic & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ελ Αραμπί: Νο1 Μαροκινός «μπομπέρ» στην Ευρώπη! (pic & vid)

bet365

Ο «κανονιέρης» του Ολυμπιακού είναι ο 2ος καλύτερος Μαροκινός σκόρερ απ' όσους παίζουν εκτός της πατρίδας του αλλά Νο1 στα πρωταθλήματα της γηραιάς ηπείρου, δείχνοντας πρωτοφανή εκτελεστική δεινότητα!

Πιτσιρικάς δεν είναι πια, όμως είναι δεδομένα ένας ώριμος, καταξιωμένος και εξαιρετικός επιθετικός και δικαίως βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων Μαροκινών «μπομπέρ», που αγωνίζονται εκτός της χώρας τους!

Αναφερόμαστε φυσικά στον Νο1 σκόρερ της φετινής Σούπερ Λιγκας, τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο παίκτης του Ολυμπιακού που είναι στην δεύτερη θέση της κατάταξης των κορυφαίων Μαροκινών σκόρερ και επιθετικών που παίζουν εκτός της χώρας τους, με 24 τέρματα, σε 39 αναμετρήσεις. Με την πρώτη θέση να «ανήκει» στον Αμπντεραζάκ Χαμνταλάχ, ο οποίος παίζει στην Σαουδική Αραβία, με τα χρώματα της Αλ Νασρ. Ο 29χρονος επιθετικός, έχει σκοράρει 26 γκολ, σε σύνολο 25 αγώνων. Κοινώς ο Ελ Αραμπί είναι αυτήν την στιγμή ο κορυφαίος παίκτης από το Μαρόκο σε επίπεδο σκοραρίσματος στην Ευρώπη!

Στο τρίτο όνομα της... λίστας των Μαροκινών σκόρερ, βρίσκουμε τον Ουσσάμα Ιντρισί, ο οποίος σε 42 συμμετοχές, έχει σκοράρει 17 τέρματα με την φανέλα της Αλμάαρ, στην Ολλανδία. Στην τέταρτη θέση της κατάταξης, υπάρχει το όνομα του Χούγκο Μπούμους, ο οποίος παίζει στο πρωτάθλημα της Ινδίας. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Γκοα, έχει σκοράρει έντεκα τέρματα, σε 14 παιχνίδια με την ομάδα του και είναι ο... τελευταίος Μαροκινός, πριν από τον Ατσράφ Μπενσαρκί, στην κατάταξη των σκόρερ. Πέμπτος, είναι ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει πανηγυρίσει εννέα γκολ σε είκοσι ένα συμμετοχές και «κλειδώνει» την συγκεκριμένη πεντάδα.

Συνολικά φέτος ο Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό έχει 24 γκολ και 6 ασίστ σε 39 αγώνες. Πιο κάτω δείτε την γκολάρα του με την Τότεναμ και στην Gallery την σχετική λίστα του Transfermarkt.

 

Τελευταία Νέα