#Μένουμε Σπίτι και ακούμε μουσικές επιλογές από τα '00s (audio)

Δημήτρης Τομαράς
#Μένουμε Σπίτι και ακούμε μουσικές επιλογές από τα '00s (audio)

bet365

Το G-Weekend συνεχίζει να «μένει σπίτι» και σας προσφέρει ξεχωριστές και δυνατές μουσικές επιλογές από την δεκαετία του 2000.

Η μουσική περιήγηση του G-Weekend και του Gazzetta.gr μέσω του #Μένουμε Σπίτι συνεχίζεται. Από τα διαδικτυακά... decks του DJ Γιώργου Γράντη μεταφερόμαστε αυτήν την φορά στην δεκαετία του 2000.

Με ένα ευρύ φάσμα επιλογών από διάφορα μουσικά είδη. Ένα μουσικό πρόγραμμα με 23 τραγούδια & σχεδόν μία ώρα διάρκεια που θα σας κρατήσει συντροφιά στο σπίτι αυτές τις ημέρες της... απομόνωσης και του κατ' οίκον περιορισμού λόγω του κορονοϊού. Μπορείτε να ακούσετε το πρόγραμμα εδώ αλλά και πιο κάτω και φυσικά να δείτε τους τίτλους των τραγουδιών.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED