#Μένουμε Σπίτι και ακούμε καλή μουσική από αγαπημένες σειρές! (audio)

Δημήτρης Τομαράς
#Μένουμε Σπίτι και ακούμε καλή μουσική από αγαπημένες σειρές! (audio)

bet365

Το Gazzetta.gr με τον Γιώργο Γράντη σας παρουσιάζουν μία ξεχωριστή λίστα με αγαπημένες μουσικές από παλιές σειρές, όπως ο Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ και τους Παντρεμένους με παιδιά αλλά και από το Casa De Papel!

Ήρθε η ώρα να... ξεσκουριάσετε τις μνήμες σας με μουσικές από παλιές σειρές, που όλοι αγαπήσαμε ή βλέπαμε μικροί όπως τους Παντρεμένους με παιδιά. Το Gazzetta.gr #Μένει Σπίτι και ακούει καλή μουσική από γνωστές σειρές μέσα από τα... decks του dj, Γιώργου Γράντη και αφότου είχαμε περιηγηθεί μουσικά στις δεκαετίες των 1970, 1980 και 1990.

Σε ένα mix διάρκειας σχεδόν 23 λεπτών μπορείτε να κάνετε αυτήν την ξεχωριστή... βουτιά στο παρελθόν. Με 10+1 επιλογές από γνωστές σειρές, όπως ο Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ, Τα φιλαράκια και το Baywatch. Και φυσικά το Casa De Papel. Πιο κάτω δείτε τους τίτλους των τραγουδιών που θα ακούσετε σε αυτό το μουσικό πρόγραμμα.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED