#Μένουμε Σπίτι με DJ set / επιλογές από την δεκαετία του '70! (audio)

Δημήτρης Τομαράς
#Μένουμε Σπίτι με DJ set / επιλογές από την δεκαετία του '70! (audio)

bet365

Το Gazzetta.gr #Μένει Σπίτι και από τα... decks του DJ, Γιώργου Γράντη, μετά τις δεκαετίες του '80 και του '90 σας πηγαίνει πίσω σε ένα μουσικό ταξίδι με ξεχωριστές επιλογές από την δεκαετία του '70!

Φοράτε κάτι άνετο, βάζετε στην πρίζα τη... ντισκομπάλα σας και... ξεσκονίζετε τα χορευτικά σας για περίπου 25 λεπτά που διαρκεί αυτό το mix που ετοιμάσε για το Gazzetta.gr ο Γιώργος Γράντης. Ένα mix που μας πηγαίνει πίσω στον χρόνο.

Στην δεκαετία του 1970. Μετά την μουσική... περιήγηση στις δεκαετίες του '80 και του '90 συνεχίζουμε με το '70 ενώ θα υπάρξει και συνέχεια. Μπορείτε πιο κάτω να δείτε τους τίτλους των τραγουδιών που πρόκειται να ακούσετε και στην συνέχεια να πατήσετε το κουμπάκι play στην σχετική λίστα για να διασκεδάσετε με τις μουσικές από εκείνα τα χρόνια.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED