#Μένουμε Σπίτι και φτιάχνουμε το κέφι μας με παραδοσιακή μουσική απ' όλη την Ελλάδα! (audio)

Δημήτρης Τομαράς
#Μένουμε Σπίτι και φτιάχνουμε το κέφι μας με παραδοσιακή μουσική απ' όλη την Ελλάδα! (audio)

bet365

Το Gazzetta.gr και ο dj Γιώργος Γράντης προσαρμόζονται στο πνεύμα των ημερών και σας προσφέρουν ένα πασχαλιάτικο πρόγραμμα για να περάσετε πολύ καλά την Κυριακή του Πάσχα!

Ώρα για ελληνική παράδοση λοιπόν. Είναι άλλωστε Κυριακή του Πάσχα. Το Πάσχα των Ελλήνων μέσα σε μία αλλιώτικη κατάσταση και με διαφορετικές συνθήκες φέτος λόγω του ιού.

Το Gazzetta.gr συντονίζεται σε... mood πασχαλιάτικων επιλογών. Από τα ιντερνετικά / διαδικτυακά... decks του Γιώργου Γράντη μπορείτε να ακούσετε 36 στο σύνολο επιλογές απ' όλη την Ελλάδα και με μεγάλη γκάμα. Ότι πρέπει για ένα πασχαλινό... ξεφάντωμα πάντα βέβαια στο σπίτι και πάντα με προσοχή. #Μένουμε Σπίτι λοιπόν, προσέχουμε αλλά και... συντονιζόμαστε για να περάσουμε καλά με ελληνικά παραδοσιακά κομμάτια που μπορείτε να ακούσετε και εδώ αλλά φυσικά και στο ηχητικό πιο κάτω (με ένα πρόγραμμα σχεδόν 1,5 ώρας), όπως και να δείτε τους τίτλους των τραγουδιών.


- Η φωτογραφία είναι αρχείου από το 2019.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED