Βιβλία και ταινίες για τους «μικρούς ήρωες της καραντίνας»! (vids, pics)

Βιβλία και ταινίες για τους «μικρούς ήρωες της καραντίνας»! (vids, pics)

bet365

Το G-Weekend Journal ξέρει ότι στο σπίτι μένουμε όλοι και προτείνει λογοτεχνικούς τίτλους και κινηματογραφικά φιλμ για τα παιδιά που κι αυτά βιώνουν δύσκολα τις μέρες της καραντίνας.

Τα παιδιά μαζί μας. Μένουμε Σπίτι, μένουνε σπίτι, μαζί μας. Διασκεδάζουμε, διασκεδάζουν. Γκρινιάζουμε, γκρινιάζουν, υπομένουμε, υπομένουν. Σαν άσκηση γραμματικής που δεν τελειώνει. Μαθαίνεις, μαθαίνεις, αλλά δεν χτυπάει κουδούνι για διάλειμμα.

Παρ’ όλα αυτά, τα παιδιά αντέχουν, προσαρμόζονται και περιμένουν την ημέρα που το “έξω” δεν θα περιορίζεται στο μπαλκόνι ή σ’ έναν σύντομο περίπατο στη γειτονιά. Όσο διαρκεί η παραμονή μας στο σπίτι μπορούμε να κάνουμε λίγο πιο ευχάριστη τη ζωή των παιδιών. Σας προτείνουμε, λοιπόν, πέντε παιδικές ταινίες και βιβλία. Διασκέδαση, μάθηση, πλούτος συναισθημάτων και εικόνες που θα μείνουν για πάντα στο μυαλό των παιδιών.

ΤΑΙΝΙΕΣ

"Φαντασία"

"Βασιλιάς των λιονταριών"

"Toy Story 4"

"Τα μυαλά που κουβαλάς"

"Μπάτε σκύλοι αλέστε"

ΒΙΒΛΙΑ

"Η τελευταία πινιάτα"

"Πιτσιμπουίνοι: Εξαφάνιση στο Πίτσι Πίτσου"

"Τα αδεσποτάκια της Μπαρτσελόνα"

"Ο μικρός πρίγκιπας"

"Ο ραφτάκος των λέξεων"

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED