Ελ Αραμπί, ο «γκολεαδόρ» των προκρίσεων του Ολυμπιακού! (vids, poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ελ Αραμπί, ο «γκολεαδόρ» των προκρίσεων του Ολυμπιακού! (vids, poll)

bet365

Ο Γαλλομαροκινός δεν έχει... κουραστεί να σκοράρει και να δίνει φέτος προκρίσεις στον Ολυμπιακό δείχνοντας ότι παραμένει ο κορυφαίος του επιθετικός και τους πιο επιδραστικούς παίκτες του, έχοντας καθοριστικό ρόλο (και) σε δύο φετινές ευρωπαϊκές προκρίσεις.

Το έχουμε επισημάνει και παλαιότερα. Το... σερί του έμπειρου άσου δεν χαλάει. Ο γκολεαδόρ ή killer των Πειραιωτών επιβεβαίωσε την παράδοση που τον θέλει να σκοράρει φέτος κάθε φορά που παίζει βασικός στην Ευρώπη. Στην φάση των ομίλων του Champions League έπαιξε ελάχιστα στο 2-2 με Τότεναμ και στο 3-1 με Ερ. Αστέρα. Επίσης λίγα λεπτά στο εκτός έδρας 2-0 με την Μπάγερν. Ήταν βασικός και σκόραρε στο 2-3 με τους Γερμανούς στο Φάληρο και ήταν βασικός και έβαλε γκολ στο 4-2 με την Τότεναμ. Στα προκριματικά του Champions League επίσης ήταν βασικός στο 1-2 με την Κρασνοντάρ, όπου βρήκε δίχτυα δύο φορές και έδωσε την πρόκριση. Κόντρα στον Ερ. Αστέρα φυσικά ήταν ο παίκτης που βρήκε δίχτυα από την άσπρη βούλα και έδωσε την 2η φετινή του (σ.σ. προσωπική) ευρωπαϊκή πρόκριση στον Ολυμπιακό ή για να είμαστε πιο δίκαιοι υπήρξε ξανά ένας βασικός συντελεστής της ερυθρόλευκης πρόκρισης. Και τι προκρίσεις; Η μία για τους ομίλους του Champions League και η άλλη για την ευρωπαϊκή συνέχεια μέσω του Europa. Ο Ελ Αραμπί έπιασε τα 11 γκολ σε 21 αγώνες μαζί με 3 και είναι πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο σύνολο.

Είναι πρώτος... κανονιέρης της ομάδας του στην ελληνική Λίγκα - όπου έχει δώσει αρκετούς βαθμούς με τα γκολ του και είναι ο τοπ επιθετικογενής παίκτης της ομάδας του Μαρτίνς μαζί με τον Σουντανί - και Νο1 και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του με 5 τέρματα. Στην φάση των ομίλων τα 3 γκολ του τα έβαλε σε 277 λεπτά συμμετοχής. Να τονιστεί επίσης πως πρόκειται για παίκτη που ουσιαστικά πρώτη φορά δοκιμάστηκε σε επίπεδο Champions League.

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Με τον Ερ. Αστέρα με πέναλτι

Με την Τότεναμ με εξαιρετική κίνηση και σουτάρα

Με την Μπάγερν με κεφαλιά

Με την Κρασνοντάρ το 1-1 με διπλή προσπάθεια από κοντά και το 2-1 με προβολή από κοντά και σχεδόν σε κενό τέρμα

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ:

Με Γρανάδα 44 σε 134 ματς και 7 ασίστ

Με Αλ Ντουχάιλ 90 σε 78 ματς και 10 ασίστ

Με Καέν 28 σε 76 ματς και 13 ασίστ

Με Αλ Χιλάλ 16 σε 27 αγώνες και 5 ασίστ

Με Ολυμπιακό 11 σε 21 αγώνες και 3 ασίστ

 

Τελευταία Νέα