Ολυμπιακός: Ρόστερ με 11 μπακ και φουλ ποιότητα στα μετόπισθεν (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ρόστερ με 11 μπακ και φουλ ποιότητα στα μετόπισθεν (poll)

bet365

Το G-Weekend βάζει σε λίστα τα 11 μπακ που διαθέτει το φετινό ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού, που φέτος έχει πιο καλές και ξεχωριστές μονάδες με τους Σεμέδο, Μεριά, Ομάρ και Γκασπάρ να ξεχωρίζουν.

Η απόκτηση του Σεμέδο και η προσθήκη του Γκασπάρ έχουν δώσει ιδιαίτερη ποιότητα στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού φέτος. Αμυντικά το ρόστερ των Πειραιωτών φέτος δείχνει πιο γεμάτο και ποιοτικό.

- Ας δούμε τα μπακ ένας προς ένα:

ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ: Ο ηγέτης του κέντρου της άμυνας του Ολυμπιακού. Γεννημένος το 1994 ο Πορτογάλος άσος λόγω σωματοδομής, δύναμης, χαρακτηριστικών και έφεσής του στις στατικές φάσεις έχει τον πρώτο λόγο στα στόπερ. Εάν δεν είχε τραυματιστεί θα συνέχισε να είναι βασικός και αναντικατάστατος. Μάλιστα επί των ημερών του στους Πειραιώτες κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής. Φέτος έχει 7 ματς με 2 γκολ. Εκτός από στόπερ παίζει και εξάρι.

ΓΙΑΣΙΝ ΜΕΡΙΑ: Ο 26χρονος διεθνής Τυνήσιος άσος εκτός από στόπερ είναι και δεξί μπακ και εξάρι. Στον Ολυμπιακό έχει αγωνιστεί και δεξί μπακ με τον Μαρτίνς. Είναι ο 2ος πιο ποιοτικός στόπερ του ρόστερ. Φέτος έχει 6 ματς με 1 ασίστ.

ΠΑΠΕ ΑΜΠΟΥ ΣΙΣΕ: Ο διεθνής Σενεγαλέζος στόπερ φέτος έχει παίξει μόνο 3 ματς. Έχασε την θέση του στην 11άδα και ενώ δεν πήρε τελικά μεταγραφή, όπως είχε εκτιμηθεί. Δεν είναι στο επίπεδο των Σεμέδο - Μεριά αλλά έχει δυνατό κορμί, καλές απομακρύνσεις και ικανότητες, αρκεί να παίζει πιο μυαλωμένα.

ΣΒΕΤΟΖΑΡ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ: Ο 19χρονος χαρισματικός στόπερ έχει και σέρβικο και βοσνιακό διαβατήριο. Θεωρείται και είναι ένα μεγάλο ταλέντο. Στον Ολυμπιακό δεν έχει αγωνιστεί ακόμα.

ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ: Ο 23χρονος Σενεγαλέζος αποκτήθηκε με την λογική ότι θα κάλυπτε το κενό της αποχώρησης του Σισέ. Είναι στόπερ και παίζει μόνο εκεί. Φέτος έπαιξε σε ένα ματς στον Ολυμπιακό.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Η... παλιοσειρά της ομάδας. Ο Μαρτίνς τον έχει δοκιμάσει και ως στόπερ αλλά παίζει ακραίος μπακ (σ.σ. κυρίως δεξιά) αλλά και στον άξονα. Ο Τοροσίδης είναι μία συμπληρωματική λύση και φέτος έχει 1 ματς.

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι σχεδόν ίδια ηλικία με τον Τοροσίδη και μία ακόμα παλιά... καραβάνα. Ο Αβραάμ παίζει στόπερ και εξάρι και φέτος είχε ένα παιχνίδι.

ΟΜΑΡ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Ο 27χρονος Νορβηγός είναι ο βασικός δεξιός μπακ του Ολυμπιακού και αρχηγός της ομάδας και της Εθνικής της χώρας του. Φέτος έχει 8 ματς στους Πειραιώτες. Παίκτης με μεγάλη ποιότητα που καλύπτει όλη την πλευρά του.

ΜΠΡΟΥΝΟ ΓΚΑΣΠΑΡ: Ένα ακόμα ποιοτικό μπακ του ρόστερ. Ο Γκασπάρ είναι κυρίως δεξί μπακ αλλά παίζει και αριστερό. Ο διεθνής Ανγκολέζος και κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου αποκτήθηκε για να δίνει... ανάσες στον Ομάρ.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Ο 23χρονος πήρε απόλυτα δικαιολογημένα φέτος φανέλα βασικού στο... σπίτι του. Ο διεθνής αριστερός μπακ που καλύπτει πολύ καλά την πλευρά του και έχει φέτος 7 ματς.

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΚΟΥΤΡΗΣ: Όπως ο Σισέ έτσι και ο Κούτρης βρέθηκε κοντά στην μεταγραφή. Εν τέλει έμεινε στην ομάδα. Παραμένει μία πολύ καλή λύση για αρ. μπακ και φέτος έχει 3 ματς.

- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

 

Τελευταία Νέα