«Στο τέλος, ένας θα είναι ο νικητής!» (gTV)

Βασίλης Τσίγκας
«Στο τέλος, ένας θα είναι ο νικητής!» (gTV)

bet365

Ο Φερνάντο Σάντος συμβουλεύει μέσω της κάμερα του gTV τους Πορτογάλους προπονητές των Ολυμπιακού (Μαρτίνς), ΠΑΟΚ (Φερέιρα) και ΑΕΚ (Καρντόσο) για τα όσα θα ζήσουν στην Ελλάδα!

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο ένας έχει μάθει τα... λημέρια, καθώς ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν του στην Ελλάδα. Οι άλλοι δύο, όμως, είναι... πρωτάρηδες! Ο Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού, ο Μιγκέλ Καρντόζο της ΑΕΚ και ο Άμπελ Φερέιρα του ΠΑΟΚ αναμένεται να... κονταροχτυπηθούν στη φετινή Super League για το πρωτάθλημα κι ένας Πορτογάλος που μας έχει μάθει απ' την καλή και απ' την ανάποδη τους συμβουλεύει γι' αυτά που θα βιώσουν!

Ο Φερνάντο Σάντος έχει κάτσει στον πάγκο των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, όμως στις καρδιές όλων των Ελλήνων είναι ο προπονητής της Εθνικής, που έφτασε... ένα πέναλτι μακριά από τους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας! Στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 15 ετών από την κατάκτηση του Euro 2004, ο «Μίστερ» βρέθηκε στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», όπου συνομίλησε με τον Ότο Ρεχάγκελ για το «θαύμα της Πορτογαλίας» και στη συνέχεια συμβούλεψε μέσω της κάμερας του gTV τους τρεις Πορτογάλους προπονητές για το τι θα... ζήσουν στη χώρα μας!

 

Τελευταία Νέα