Φελίσια Λαπάτη: To Survivor girl που λατρεύει Παναθηναϊκό! (pics & vids)

Γιώργος Κούβαρης
Φελίσια Λαπάτη: To Survivor girl που λατρεύει Παναθηναϊκό! (pics & vids)

bet365

H Φελίσια Λαπάτη που πήρε μέρος στο Survivor 2 είναι... θαμώνας στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τον αγαπημένο της Παναθηναϊκό και μιλώντας στο G-Weekend Journal, μοιράζεται μεταξύ άλλων τις εμπειρίες της από το παιχνίδι της επιβίωσης, ενώ εκφράζει και τον μεγάλο της θαυμασμό για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Αν δείτε κάποια στιγμή μια γνώριμη φυσιογνωμία στις εξέδρες του κλειστού του ΟΑΚΑ να φωνάζει και να πανηγυρίζει για τα καλάθια του Παναθηναϊκού, τότε καλό θα ήταν ανατρέξετε στο Survivor 2, το οποίο προβλήθηκε πριν από έναν χρόνο στην μικρή οθόνη.

Μπορεί να μην έμεινε αρκετό καιρό στο παιχνίδι επιβίωσης, αλλά στο διάστημα που έτρεχε στους στίβους μάχης και προσπαθούσε να φέρει νίκες για λογαριασμό της ομάδας της, είχε προλάβει να κάνει αισθητή την παρουσία της. Βέβαια θα κάνετε... κάμποσο καιρό να την ξαναδείτε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ αφού στο τέλος του καλοκαιριού θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και, όσο να 'ναι, οι υποχρεώσεις της θα είναι πολύ περισσότερες.

Ο λόγος για την Φελίσια Λαπάτη η οποία μοιράστηκε στο G-Weekend Journal τις εμπειρίες της από το Survivor 2, ενώ εξέφρασε την αγάπη της για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον ιδιοκτήτη του, για τον οποίο είπε μεταξύ άλλων ότι «μου αρέσει πολύ που είναι οπαδός και όχι ένας απλός φίλαθλος. Δεν αρκεί να έχεις μόνο λεφτά, αλλά πρέπει να αγαπάς και την ομάδα!»

Την Φελίσια την γνωρίσαμε αρχικά πριν από έναν χρόνο μέσα από τις διαδικτυακές εκπομπές του netwix και κάποια μέρα του Μαρτίου 2018, χτύπησε το τηλέφωνό της: «Όταν είχε γίνει η πρώτη επαφή μετά τη δήλωση συμμετοχής στο Survivor, έγινε η επιλογή των παικτών, ενώ σε όσους από εμάς που δεν θα ταξιδεύαμε στον Άγιο Δομινικο μας είχαν πει ''συνεχίστε τις ζωές σας''. Ύστερα από δύο μήνες, χτύπησε το τηλέφωνό μου. Είδα τον αριθμό και σκέφτηκα ότι ήθελαν να πάω στο «power of love» γιατί με είχαν ξαναπάρει και μου είχαν πει να μπω σε εκείνο το παιχνίδι. Είχαν τα στοιχεία μου από τη συμμετοχή που είχα δηλώσει στο Survivor. Απάντησα με νεύρα στο τηλεφώνημα και μάλιστα θυμάμαι ήμουν στον οδοντίατρο. Όταν άκουσα όταν ήταν από το Survivorδέχθηκα αμέσως αλλά όλα έπρεπε να γίνουν σε χρόνο dt. Μέσα σε τρεις μέρες είχα βγάλει διαβατήριο, είχα κάνει τα εμβόλια, είχα πάει σε δύο ψυχολόγους, είχα υπογράψει όλα τα χαρτιά και ήμουν έτοιμη!»

Τι έπρεπε, όμως, να αφήσει πίσω της προκειμένου να πάρει μέρος στο παιχνίδι της επιβίωσης; «Τότε ήμουν στο netwix και στον ΑΝΤ-1 και πραγματικά ήταν υπέροχα εκεί! Όμως δεν κατάλαβαν ότι ήταν πολύ ξαφνικό και για εμένα το να μπω στο Survivor. Αντίθετα, νόμιζαν ότι ήταν προσχεδιασμένο. Όμως δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Λατρεύω τα παιδιά που κάναμε μαζί τις εκπομπές, αλλά και όλους όσους ήταν πίσω από τις κάμερες. Πραγματικά είναι φοβερά αυτά που κάνουν. Αξίζουν όλες τις επιτυχίες. Δεν υπάρχει σενάριο σε αυτό που βλέπεις. Ό,τι και αν ειπωθεί είναι δικό τους. Και πραγματικά είναι πολύ καλά παιδιά όλα τους. Μετά το Survivor ηθελα πολύ να συνεχίσω στο netwix. Πήρα τηλέφωνο, προσπάθησα να επικοινωνήσω αλλά δεν πήρα απάντηση. Όμως εντάξει. Μου έμεινε η φιλία με τα παιδιά».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πρώτες ώρες και μέρες στην παραλία του Άγιου Δομίνικου δεν ήταν και από τις... καλύτερες εμπειρίες που θα μπορούσε να βιώσει κάποιος άνθρωπος. Παρόλα αυτά, καιρό με τον καιρό, θέλοντας ή μη, προσαρμόζεσαι: «Καθόμασταν στην άμμο, και τρώγαμε ότι έπεφτε κάτω. Δεν είχαμε ούτε τα βασικά. Βέβαια με τόσα εμβόλια που είχαμε κάνει, είχαμε αποκτήσει και ένα σωρό αντισώματα. Να φανταστείς τα κουτάλια μας ήταν διαβρωμένα! Δεν τα πλέναμε με σαπούνι, μόνο μέσα στη θάλασσα. Και τώρα δεν θέλω στιγμή το αλάτι πάνω μου μετά το μπάνιο στη θάλασσα. Αμέσως ντους! Δεν μπορώ!» λέει η Φελίσια η οποία ξεκαθαρίζει ότι μία μέρα εκτός... παραλίας αρκεί για να αποκτήσεις τις παλιές σου συνήθειες:

«Θυμάμαι είχε πάει στο νοσοκομείο ο Ηλίας Γκότσης και μέσα στο διάστημα που έμεινε σε ένα κανονικό κτίριο, έγινε άρρωστος ξανά με την καθαριότητα Ότι και αν περνούσαμε στο Survivor, όταν βγαίναμε έξω θα ήμασταν ίδιοι. Και όντως, έτσι έγινε. Βγαίνεις από το παιχνίδι και είσαι πάλι ίδιος!» λέει χαρακτηριστικά και στέκεται στις συνθήκες που επικρατούσαν στο νησί της Καραϊβικής.

«Περίεργος και αψυχολόγητος ο καιρός. Το πιο περίεργο ήταν όταν είχαμε δει το ποντίκι και κοιμόμασταν έξω από την καλύβα με τη Μελίνα Μεταξά. Λες και δεν θα ερχόταν έξω! Απλά θέλω να πω ότι ακόμα και με τη βροχή λόγω του γεγονότος περιμέναμε μήπως ήταν μια απλή μπόρα και σταματούσε. Γενικά περίεργος ο καιρός στον Άγιο Δομίνικο. Το πιο δύσκολο είναι να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είσαι τίποτα εκεί. Και η πείνα είναι το λιγότερο. Βέβαια όταν μπήκα εγώ ήταν καλύτερα τα έπαθλα και όποιος κέρδιζε, έτρωγε καλά. Όχι ένα παστέλι! Φαντάσου. Να τρέχεις όλη τη μέρα στα αγωνίσματα για να ένα παστέλι!»

Πάντως το βράδυ της αποχώρησής της από το παιχνίδι, είχε... πολλές γευστικές εκπλήξεις να την περιμένουν στο δωμάτιο! «Μπέργκερς και σοκολάτες! Αν και να σου πω την αλήθεια δεν είχα πεινάσει και τόσο πολύ ώστε να φάω... σαβούρα. Κερδίζοντας τα έπαθλα μέσα στο παιχνίδι έφαγα τόση σαβούρα που δεν είχα φάει τα τελευταία 15 χρόνια. Σε γενικές γραμμές δεν τρώω πατάτες τηγανητές και σοκολάτες. Η ατασθαλία μου είναι η φέτα!»

Το Survivor συνεχίζεται και φέτος με τις ελληνοτουρκικές κόντρες, αλλά εκείνη... απέχει από την τηλεόραση: «Δεν το βλέπω και τόσο πολύ τώρα. Το παρακολουθεί ο σύντροφός μου και μερικές φορές και εγώ μαζί του. Πάντως όχι με τη μητέρα μου. Δεν μπορεί να το δει. Έχει ψυχολογικά με το άκουσμα της σφυρίχτρας. Στην αρχή, όταν είχα πρωτοβγεί από το παιχνίδι ούτε και εγώ μπορούσα! Απλά μάθαινα νέα για τους φίλους μου μέσα στο παιχνίδι. Ήξερα άτομα που το παρακολουθούσαν και ρωτούσα να μάθω για τους φίλους μου, όπως η Μελίνα και ο Ηλίας. Εκτός και αν είχε γίνει κάποιος τσακωμός, είχαν ειπωθεί λόγια και έβαζα να παρακολουθήσω το επεισόδιο, περισσότερο για την ψυχολογία των φίλων μου. Όμως δεν μπορούσα να δω ούτε αγώνες, ούτε τίποτα. Άλλωστε από τους αγώνες άφησα 15 χρόνια από τη ζωή μου στον Άγιο Δομίνικο!»

Τι εννοεί με αυτό; «Παραήταν μεγάλο το άγχος για μένα! Ειδικά όταν μπήκα στο Survivor! Τα παιδιά ήταν ήδη έναν μήνα μέσα στο παιχνίδι και ήξεραν πάνω-κάτω τα αγωνίσματα. Εγώ δεν ήξερα καν που να πατήσω. Πώς πηδάω, πώς κολυμπάω, πώς βγαίνω από τις πισίνες και τις λάσπες. Έχανα κάθε φορά πέντε λεπτά να βγω από την πισίνα γιατί το έκανα με λάθος τρόπο. Ή για παράδειγμα όταν έπαιζα είχα απέναντι μου την Δαλάκα ή την Σαλταφερίδου οι οποίες ήταν οι καλύτερες παίκτριες. Έκανα... πέντε λεπτά να φτάσω στον στόχο. Με τι ψυχή να θέλω να ξαναπαίξω; Σίγουρα δεν με έβαζαν κιόλας. Όμως αν δεν μάθαινα μόνο θα πάτωνα στα αγωνίσματα».

Για την ακρίβεια όχι μόνο δεν βλέπει το Survivor 3 αλλά αποφεύγει να βλέπει και δικά της αποσπάσματα μέσα από το παιχνίδι, ειδικά τα αγωνίσματα: «Δεν έχω δει ούτε έναν αγώνα μου. Ντρέπομαι. Έχω την αίσθηση ότι έβαζα 200% των δυνάμεων μου, της ταχύτητας μου και της θέλησής μου να νικήσω. Αποσπασματικά που έχω δει τον εαυτό μου να αγωνίζεται, είναι σαν να είμαι δεμένη. Οπότε δεν μπορώ να δω κάτι ολοκληρωμένα. Θυμάμαι εκείνη την ώρα το πόσο πολύ με λυπόμουν. Αν και γενικά δεν είμαι low profile, στο παιχνίδι δεν μπορούσα να είμαι έντονος χαρακτήρας από τη στιγμή που αγωνιστικά ήμουν ανύπαρκτη. Δεν μπόρεσα ποτέ να βρω τα πατήματά μου και να βοηθήσω την ομάδα μου. Από τη στιγμή που ένιωθα ότι δεν συνεισφέρω, ένιωθα ότι δεν είχα και γνώμη» ενώ δεν κρύβει πως «έχει τύχει να μαλώσω εκτός κάμερας. Όχι πολύ όμως. Από την πείνα, δεν έχεις τίποτα να κάνεις από το να σκέφτεσαι και μάλιστα να σκέφτεσαι πάρα πολύ. Όπως για παράδειγμα ότι αυτά που κάνεις τα βλέπει όλη η Ελλάδα. Και κάθεσαι και λες: Να μιλήσω 'η να μην μιλήσω; Θα φανώ κακός; Όμως αν οι άλλοι μιλάνε; Αυτός ο ψυχολογικός πόλεμος ήταν καθημερινός...»

Την Φελίσια, που θα την χάσεις που θα την βρεις, στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα είναι για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια του αγαπημένου της Παναθηναϊκού! «Δεν είχα επιλογή να μην γίνω Παναθηναϊκός. Πήγαινα στο γήπεδο με τον πατέρα μου από μικρή» ανέφερε όσον αφορά την πρώτη της επαφή με τους «πράσινους» ενώ είπε ότι «πιο παλιά πήγαινα μόνο στο ποδόσφαιρο. Έπαιζα κιόλας στον Αετό Κορυδαλλού. Άμυνα! Το μπάσκετ το ψιλοβαριόμουν. Όμως ως θεατής είναι καλύτερα να βλέπεις μπάσκετ μέσα από το κλειστό. Και το αγάπησα περισσότερο. Το λάτρεψα. Πριν από 7 χρόνια άρχισα να πηγαίνω στο μπάσκετ αλλά την τελευταία διετία είμαι πιστή. Συνέχεια στο ΟΑΚΑ!»

Μάλιστα ανεβάζει συχνά στα social media φωτογραφίες της μέσα από το ΟΑΚΑ και... συγχύζεται όταν βλέπει υβριστικά σχόλια, χωρίς να έχει δώσει η ίδια το παραμικρό δικαίωμα: «Πόσο ελεύθερο χρόνο έχεις και γιατί τον αξιοποιείς έτσι; Να κάτσεις να γράψεις σχόλιο και να βρίσεις κάτω από μια φωτογραφία που ανέβασε μια κοπέλα από το γήπεδο στον Παναθηναϊκό και έγραψε «σε ευχαριστώ μπαμπά που με έκανες Παναθηναϊκό;». Ειδικά από τη στιγμή που δεν έχω προσβάλει ποτέ και κανέναν δημόσια. Δηλαδή, τι να πω; Στο μεταξύ εννιά στα 10 από τα σχόλια ήταν από ψεύτικα προφίλ ή ακόμα και από μεγάλους ανθρώπους με φωτογραφία με τα παιδιά τους. Δηλαδή πόσο χαμηλά έχουν τον εαυτό τους;»

Για το τέλος είχε το... κερασάκι στην τούρτα, εκφράζοντας την αγάπη της για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού! «Πεθαίνω με DPG! Τον παρακολουθώ στο Instagram και βλέπω τα πάντα. Μπορεί να μην ακούω house αλλά επειδή ανεβάζει 50 stories την ημέρα, τα έχω εμπεδώσει! Έχουμε τον καλύτερο πρόεδρο που θα μπορούσαμε να έχουμε. Δεν μασάει! Δεν φοβάται καθόλου και κρατάει... τύπους. Είναι οπαδός! Φανατικός! Λέει αυτά που θα έλεγε ένας Παναθηναϊκός που περιμένει τον Ολυμπιακό να έρθει να παίξει στην έδρα μας. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι αγαπάει την ομάδα. Δεν αρκεί να έχεις μόνο λεφτά, αλλά πρέπει να αγαπάς και την ομάδα. Και ο DPG λατρεύει τον Παναθηναϊκό. Έχουμε δει και άλλους που είχαν λεφτά και δεν έκαναν τίποτα για την ομάδα. Ο DPG είναι τόσο πωρωμένος, που σε πωρώνει και εσένα ακόμα περισσότερο!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα