Όταν ένα κάρφωμα στέλνει το «θύμα» στον ψυχολόγο! (vids)

Νίκος Καρφής
Όταν ένα κάρφωμα στέλνει το «θύμα» στον ψυχολόγο! (vids)

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal φτιάχνει τη μέρα σας, διαλέγοντας τα 10 κορυφαία καρφώματα στην ιστορία του ΝΒΑ που το «θύμα» ταπεινώθηκε, ντροπιάστηκε και έψαχνε... τρύπα να κρυφτεί! Καλή απόλαυση!

Υπάρχουν οι συνηθισμένες πτήσεις, υπάρχουν όμως και αυτές που δεν ξεχνάς ποτέ.

Μένουν χαραγμένες στη μνήμη σου. Δεν φεύγουν για κανένα λόγο. Πάντα έχουμε τον «θύτη» και το «θύμα».

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στο παρελθόν έχουμε θαυμάσει καρφώματα που αυτός που έγινε... πόστερ ήθελε να κρυφτεί στο σπίτι του για μέρες και να μην βγει ποτέ.

Ο dunker... διέλυσε τον αντίπαλο του, κάνοντας να βλέπει εφιάλτες στον ύπνο του, αφού υπέστη τεράστια ταπείνωση. Δεν είναι λίγο πράγμα να καρφώνουν στα μούτρα σου.

Είναι πολύ δύσκολο να γίνεσαι πόστερ. Ρωτήστε και τον άτυχο Άρον Μπέινς που τον έχει... τρελάνει στα πόστερ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το gazzetta.gr διάλεξε τα 10 καρφώματα που ο dunker ξεφτυλίζει αυτόν που δέχεται το... πόστερ και σας τα παρουσιάζει.

Προσδεθείτε γιατί το θέαμα θα... χτυπήσει κόκκινο

Θα υπάρξουν κάποιοι που θα θυμηθούν κι άλλα, όμως οι 10 καρφωματάρες που ακολουθούν, αξίζουν μια θέση στην δεκάδα.

Έφτασε η ώρα να ταξιδέψουμε πίσω στο παρελθόν και να βγάλουμε από το... ντουλάπι μερικές... πτήσεις που θα μνημονεύονται όσα χρόνια και αν περάσουν!

Καλή απόλαυση!

Το πόστερ του Μπαρόν Ντέιβις στον Κιριλένκο

Ένα από τα αξέχαστα καρφώματα στην ιστορία των playoffs. Σε εκείνη τη φάση στο γήπεδο των Ουόριορς καταγράφηκε μία από τις πιο θορυβώδεις αντιδράσεις στην ιστορία, όπως μετρήθηκε από το ντεσιμπελόμετρο. Τι είχες κάνει ρε Μπαρόν!

O Kόμπι κάνει... άγαλμα τον Ντουάιτ Χάουαρντ

Στους Λέικερς είχαν κακές σχέσεις, όμως πως είναι δυνατόν να συμβεί κάτι διαφορετικό, όταν ο «Black Mamba» επέλεξε να διαλύσει τον Superman στο ματς λιμνανθρώπων με τους Μάτζικ. Ο Κόμπι έκανε τον Ντουάιτ να βλέπει... εφιάλτες. Κάρφωμα που σε στέλνει κατευθείαν στα... επείγοντα.

Γιούιν δεν... μπλέκεις με τον Πίπεν

Άλλο ένα κλασικό κάρφωμα-ξεφτύλισμα στο ΝΒΑ. Δύο σπουδαίο παίκτες έδωσαν άλλη μια μάχη την οποία κέρδισε άνετα ο Ινδιάνος. Μάλιστα δεν έμεινε μόνο στο κάρφωμα, κάτι που έκανε έξαλλο τον σέντερ των Νικς. Μια στιγμή που δεν γίνεται να ξεχάσεις αν λατρεύεις το ΝΒΑ.

To trademark κάρφωμα του «Doctor J»

Θα ήταν ιεροσυλία να αφήσουμε εκτός λίστας τον σπουδαίο Τζούλιους Έρβινγκ. Ο... ιπτάμενος ηγέτης των Σίξερς έφυγε στον αιφνιδιασμό και μας έδειξε για ποιον λόγο θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων dunkers όλων των εποχών. Κλασικό κάρφωμα Doctor j, μόνο που αυτή τη φορά το έκανε στα... μούτρα αντιπάλου. Άρα δικαιωματικά θα πάρει θέση στη λίστα.

Το «σφυρί» του Κάρτερ στον Μούρνινγκ

Πως να λείπει από την κουβέντα ο κορυφαίος dunker στην ιστορία του ΝΒΑ. Για τον Κάρτερ το... πόστερ πάνω στον Μούρνινγκ ήταν μια συνηθισμένη μέρα στη δουλειά. Για πολλούς άλλους είναι κάτω που δεν διανοούνται καν να το επιχειρήσουν. Και απέναντι σε ένα πολύ καλό αμυντικό και μπλοκέρ.

Ο «Flash» κερνάει βραζιλιάνικο καφέ τον Βαρεζάο

Ο Ουέιντ τότε ήταν στα καλύτερα του και δεν γινόταν να τον σταματήσεις όταν πατούσε τα τούρμπο. Ο Βραζιλιάνος θέλησε να τον ταπώσει, αλλά το μόνο που κατάφερε είναι να γίνει ρεζίλι! Στη συνέχεια ο Ουέιντ θύμισε πολύ το step over του Χεζόνια στον Γιάννη.

Όταν ο Γκρίφιν... καβάλησε τον Μοζγκόφ

Δύσμοιρε Μοζγκόφ τι σου έλαχε να πάθεις! Ο master των καρφωμάτων Γκρίφιν επιλέγει να... διαλύσει τον Ρώσο σε ένα κάρφωμα που σε κάνει να τρελαίνεσαι. Μάλιστα όταν καρφώνει, το πρόσωπο του Μοζγκόφ βρίσκεται σε ένα σημείο που σίγουρα δεν θα ήθελε με τίποτα. Μετά από αυτό το πόστερ πας στον προπονητή σου και ζητάς μόνο σου αλλαγή!

O GOAT χαρίζει μια υπέροχη... περιποίηση προσώπου στον Γιούν

Δεν έχουμε κάτι προσωπικό με τον Γιούν. Απλά έτυχε να βρεθεί 2 φορές σε ωραία... πόστερ κόντρα στους Μπουλς. Ο τεράστιος Τζόρνταν θέλησε να του δείξει ποιος είναι το αφεντικό και τα κατάφερε. Άλλωστε είναι τρομερά δύσκολο να νικήσεις τον Τζόρνταν σε μονομαχία. Ο Air είναι κάτι απλησίαστο! Και ο Πάτρικ το εμπέδωσε με τον καλύτερο τρόπο.

H... απογείωση του ιπτάμενου Σον Κεμπ και η... κατεδάφιση του Λίστερ

Σον Κεμπ! Ένα όνομα, μια ιστορία. Ο Reign Man ποτέ δεν σε άφηνε να πλήξεις. Πρωταγωνιστής στους εντυπωσιακούς Σόνικς, όμως το... ξεφτύλισμα στον Λίστερ είναι το κάτι άλλο. Τι να πεις για τον τρελό-Κεμπ. Αφήνεις το video να μιλήσει απλά.

Όταν ο Κάρτερ περνούσε πάνω από τον Βάις στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Για το τέλος έχουμε το... κερασάκι στην τούρτα. Κλείνουμε όπως πρέπει δηλαδή με Vinsanity. Eντάξει μπορεί να μην έγινε σε ματς του ΝΒΑ, αλλά το έκανε NBAer και δεν γινόταν να το αφήσουμε εκτός, παρόλο που το απολαύσαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο αθεόφοβος είπε να το πάει σε άλλο επίπεδο στο ματς των ΗΠΑ με τη Γαλλία. Και η σκέψη του ήταν «Μήπως να περάσω πάνω από τον Βάις;». Φυσικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα να τον διαλύσει. Μεγάλε Βινς, είσαι μια κατηγορία μόνος σου.

 

Τελευταία Νέα