Πόσο καλά ξέρεις από... Αρης-ΠΑΟΚ; (quiz)

Πόσο καλά ξέρεις από... Αρης-ΠΑΟΚ; (quiz)

bet365

Τι κι αν έλειψε από τις ζωές μας τα τελευταία 4.5 χρόνια. Η Θεσσαλονίκη (ξανά) ζει στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι, Άρης – ΠΑΟΚ, αυτή είναι η πραγματικότητα, με το G-Weekend να δοκιμάζει τις γνώσεις σας σε ένα σούπερ κουίζ 25 ερωτήσεων.

Εδώ και τεσσεράμισι χρόνια, όσο είναι πάνω κάτω το διάστημα από το τελευταίο ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ πριν τον υποβιβασμό των «κίτρινων», η ποδοσφαιρική Ελλάδα περίμενε αυτό το ντέρμπι. Το παιχνίδι του κυπέλλου στα τέλη του Σεπτέμβρη έμοιαζε με… προθέρμανση, γιατί κακά τα ψέματα, το ματς της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι «όλα τα λεφτά». Το ΑΛΗΘΙΝΟ ντέρμπι.

Η Θεσσαλονίκη είναι χωρισμένη σε δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Τον ασπρόμαυρο και τον κιτρινόμαυρο και κάπως έτσι ζούσε τα προηγούμενα χρόνια, είτε το ματς γινόταν στο Χαριλάου, είτε στην Τούμπα, κάποιες λίγες φορές και λίγο πιο μακριά.

Οι «ασπρόμαυροι» πηγαίνουν στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου με την ταμπέλα του φαβορί. Μετρούν «έξι στα έξι» στο πρωτάθλημα και θέλουν να επιβεβαιώσουν την υπεροχή τους. Πάνε για να πάρουν την έβδομη στη σειρά νίκη. Αν το κάνουν, όλοι λένε, πως θα αποτελεί το πιο καθοριστικό βήμα, έστω και αν είμαστε μόλις στην 7η αγωνιστική και υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά…

Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν φουριόζοι, δυναμικά, διαθέτουν ένα καλοδουλεμένο (νέο) σύνολο, το οποίο υπό τις οδηγίες του Πάκο Ερέρα, έχει βλέψεις για ψηλά. Θέλουν κι αυτοί τη νίκη. Για πολλούς, εννοείται, λόγους.

Το G-Weekend προσφέρει σήμερα το «ορεκτικό» του ντέρμπι και βάζει εσάς τους αναγνώστες του σε μια διαδικασία φρεσκαρίσματος της μνήμης και των γνώσεων γύρω από την παραδοσιακή κόντρα Άρη και ΠΑΟΚ ή ΠΑΟΚ και Άρη, όπως εσείς το προτιμάτε…

Ενα κουίζ 25 ερωτήσεων βγαλμένο μέσα από τις 54 προηγούμενες «μάχες» στην Α’ Εθνική κατηγορία με γηπεδούχο τον Άρη.

 

Τελευταία Νέα