Τα «ερυθρόλευκα» πρόσωπα του ντέρμπι με ΠΑΟΚ!

Δημήτρης Τομαράς
Τα «ερυθρόλευκα» πρόσωπα του ντέρμπι με ΠΑΟΚ!

bet365

To Gazzetta Weekend γράφει για τέσσερα βαριά... χαρτιά του Πέδρο Μαρτίνς στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει στο Καραϊσκάκη και το πως μπορεί να επηρεάσουν το ματς της Κυριακής.

Προφανώς και υπάρχει πολύς κόσμος που θα ήθελε να δει βασικό τον Γιάγια Τουρέ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο η αίσθηση - εκτίμηση εδώ και μέρες είναι πως και σε αυτό το παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς θα πάει με τους παίκτες που έχει εμπιστευθεί από την αρχή της σεζόν. Ας δούμε όμως τους παίκτες - κλειδιά για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ από την πλευρά των Πειραιωτών και το πως μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα...

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Σασουόλο - Μίλαν! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: ​Ναι κάποιες φορές μοιάζει λίγο... άχαρος ο ρόλος του γκολκίπερ, ωστόσο ο Έλληνας διεθνής πορτιέρο ειδικά στα τελευταία ματς με Μπέτις και Πανιώνιο κράτησε όρθια την ομάδα του με καθοριστικές αποκρούσεις. Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί έναν πολύ καλό Γιαννιώτη και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ενώ το θετικό είναι πως το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει σημαντική βελτίωση σε όλους τους τομείς.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: ​Ο Μαντί Καμαρά από την άλλη είναι το... μηχανάκι στο κέντρο. Ο παίκτης που θα κάνει τα πιο πολλά τρεξίματα και την πίεση και την άμυνα αλλά και που θα επιχειρήσει να βγάζει και σωστά την μπάλα και ακόμα και να σουτάρει και να σκοράρει. Ο διεθνής άσος με εξαιρετικό σουτ μάλιστα έχει ήδη σκοράρει και παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι σημείο αναφοράς για τον άξονα των Πειραιωτών και ένας παίκτης που ήδη... εγκρίνει και συμβουλεύει ο σπουδαίος Γιάγια Τουρέ.

​ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ - ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ​Το πολύ δυνατό ελληνικό δίδυμο στην επίθεση. Ο Φορτούνης είναι ο δημιουργικός χαφ και ο συνδετικός κρίκος άξονα - επίθεσης. Ο παίκτης που θα γυρίσει πίσω, θα πάρει μπάλα και θα την μεταφέρει για να δημιουργήσει ή να σκοράρει. Επίσης ο παίκτης με πολύ καλά στημένα. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος από την άλλη - όσο καλός και ποιοτικός και να είναι ο Ποντένσε που επίσης μπορεί να συμβάλλει εφόσον επανέλθει στα καλά του στάνταρντς καθώς δεν βγάζει τόσο καλή εικόνα τώρα τελευταία - είναι ο εξτρέμ που μαρκάρει και πιέζει πιο πολύ από κάθε άλλον μπροστά. Επίσης ο ποδοσφαιριστής που έχει την καλή ατομική ενέργεια αλλά και την δυνατότητα να σκοράρει με κάθε τρόπο και φυσικά επίσης με εξαιρετικά στημένα. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο για τους δύο είναι πως πρόκειται για Έλληνες που ξέρουν πολύ καλά το τι σημαίνει Ολυμπιακός, το τι είναι ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θα βγάλουν και ψυχή και μεγάλη προσπάθεια στο γήπεδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα