Τουρέ, Ποντένσε, Λάζαρος ή άλλη, η κορυφαία μεταγραφή του Ολυμπιακού; (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Τουρέ, Ποντένσε, Λάζαρος ή άλλη, η κορυφαία μεταγραφή του Ολυμπιακού; (poll)

bet365

Ο Ολυμπιακός θέλοντας να επανακτήσει τα εγχώρια σκήπτρα, αλλά και με την προσδοκία μιας πορείας διάκρισης στο Europa League ενισχύθηκε σημαντικά! Το G-Weekend σας θυμίζει τις μεταγραφικές προσθήκες και σας καλεί να ψηφίσετε την (κατά την γνώμη σας) σημαντικότερη...

Προφανώς και φέτος πρόκειται να δούμε έναν άλλον Ολυμπιακό, με βάση τα πρώτα πολύ καλά δείγματα σε πρωτάθλημα και Europa League. Πολύ διαφορετικό σε σχέση με την... άχρωμη περσινή ομάδα και με αισθητά πιο καλό ρόστερ για να έρθουν τα ζητούμενα που είναι πορεία διάκρισης στην Ευρώπη και κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα.

Εσθονία – Ελλάδα και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Φορτούνης σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στον Ολυμπιακό φέτος η ενίσχυση στον άξονά του ήταν δεδομένη και σημαντική με Τουρέ (σ.σ. στην δεδομένα πιο μεγάλη φετινή κίνηση με παίκτη με τεράστια καριέρα πίσω του και γκολάρες σε μεγάλα πρωταθλήματα και Ευρώπη) - στην μεγάλη επιστροφή του στον Ολυμπιακό - Γκιγιέρμε, Νάτχο αλλά και τον ανερχόμενο Καμαρά. Στα άκρα απέκτησε από πολύ νωρίς τον MVP του περσινού πρωταθλήματος, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, το next best thing της Σπόρτινγκ και πελάτη του Μέντες, Ντάνιελ Ποντένσε, τον επίσης ταλαντούχο Ναουέλ αλλά και τον Φετφατζίδη.

Ας θυμηθούμε όμως το πως διαμορφώθηκε το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού:

Γκολκίπερ: Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης και Σα.

Στόπερ: Βούκοβιτς, Μεριά, Τοροσίδης, Παπέ Σισέ, Μιράντα και Νικολάου.

Δεξιά μπακ: Μασούρας, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Τοροσίδης.

Αριστερά μπακ: Τσιμίκας, Νικολάου, Κούτρης και Μασούρας.

Αμυντικά χαφ: Τοροσίδης, Τουρέ, Καμαρά και Γκιγιέρμε (σ.σ. εδώ μπορεί να μπει και ο Μεριά).

Οκτάρια: Νάτχο, Τουρέ, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε και Ανδρούτσος.

Επιτελικοί: Φορτούνης, Τουρέ και Φετφατζίδης.

Εξτρέμ: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Ναουέλ, Φετφατζίδης και Βρουσάι.

Επιθετικοί: Γκερέρο, Χασάν και Μάνος.

* Ο Πάρντο υπήρχε ακόμα στο ρόστερ του Ολυμπιακού ως αναφορά και στο site του αλλά δεν θα μείνει στην ομάδα. Θυμηθείτε πάλι ακριβώς από κάτω το φετινό έμψυχο δυναμικό όπως υπάρχει στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της πειραϊκής ΠΑΕ.

Προφανώς και όλα τα... φώτα έχουν πέσει πάνω στον Τουρέ, όμως ο Ολυμπιακός έχει κάνει και άλλες ποιοτικές κινήσεις. Όπως με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τον Ποντένσε, τον πιτσιρικά Ναουέλ αλλά και τους Γκιγιέρμε & Νάχτο στο κέντρο. Ακόμα και τους... παλιούς Τοροσίδη και Φετφατζίδη στο come back τους. Μπορείτε πιο κάτω να ψηφίσετε μέσω του G-Weekend την κορυφαία επιλογή σας για φέτος.

 

Τελευταία Νέα