Λάζαρος, η κορυφαία μεταγραφή των τελευταίων χρόνων; (polls, vids)

Λάζαρος, η κορυφαία μεταγραφή των τελευταίων χρόνων; (polls, vids)

bet365

Το Gazzetta Weekend εξηγεί γιατί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συνιστά την κορυφαία κίνηση για Έλληνα ποδοσφαιριστή τα τελευταία χρόνια για τον Ολυμπιακό και ζητάει την ψήφο σας!

Ας μην γελιόμαστε. Η μεταγραφή του Χριστοδουλόπουλου που έγινε και επίσημα πράξη στις 15 Μαϊου είναι το πρώτο μεγάλο... μπαμ του καλοκαιριού από την εγχώρια αγορά πριν καλά καλά μπούμε σε ρυθμούς καλοκαιρινού και αλλαγών των ρόστερ των ομάδων. Για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένα η κορυφαία προσθήση Έλληνα παίκτη τα τελευταία 2 χρόνια. Μπορεί να χρειαστεί να πάμε και ακόμα πίσω στην περίοδο της απόκτησης του Φορτούνη. Ο Ολυμπιακός κάνει την διαφορά με την απόκτηση του Λάζαρου για τους εξής επτά λόγους:

1) Παίρνει έναν παίκτη που ήταν MVP της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, δείχνοντας τρομερή δυναμική στην αγορά της Ελλάδας για ακόμα μία φορά.

2) Αποκτά έναν εξτρέμ που δεν είχε σοβαρούς τραυματισμούς και που ως μία έξτρα επιλογή μπορεί να του δώσει καλές λύσεις δημιουργικά και εκτελεστικά καθώς προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν και ίσως την κορυφαία της καριέρας του. Ένας παίκτης που μπορεί να απειλήσει και να βρει δίχτυα με ατομική ενέργεια, συνεργασίες ή και από στημένα (σ.σ. φάουλ και κόρνερ).

3) Έχει κλείσει έναν ποδοσφαιριστή που απέδειξε ότι είναι game changer. Παίκτης που έβγαλε χαρακτήρα και ποιότητα σε μεγάλα ματς, οδήγησε την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και στον τελικό του Κυπέλλου και έπαιξε κομβικό ρόλο και στην Ευρώπη.

4) Παίρνει έναν μεσοεπιθετικό που είναι δηλωμένος Ολυμπιακός, έχει σχέση με τον κόσμο των Πειραιωτών αλλά δεν πούλησε ποτέ... οπαδιλίκι. Ξέρει πολύ καλά το τι σημαίνει Ολυμπιακός. Τα αποδυτήρια, τις συνθήκες και τις απαιτήσεις.

5) Ενισχύει το ελληνικό του στοιχείο και δίνει άλλον... αέρα και αύρα στην ομάδα έτσι.

6) Παίρνει έναν παίκτη σε θέση που... πόναγε πολύ. Τα εξτρέμ ήταν μεγάλο πρόβλημα φέτος για τον Ολυμπιακό.

7) Με βάση την δυναμική της μεταγραφής, το ότι πρόκειται για παίκτη που προέρχεται από πρωταθλήτρια ομάδα και όλα τα δεδομένα είναι η τοπ μεταγραφή Έλληνα στον Ολυμπιακό τουλάχιστον τα τελευταία 2 χρόνια.

- Πιο κάτω ψηφίστε στα δύο polls και δείτε και videos του Λάζαρου από την περσινή σεζόν:

 

Τελευταία Νέα