Ολυμπιακός, φάκελος στόπερ: Ακόμα μια χρονιά με πρόβλημα! (polls)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός, φάκελος στόπερ: Ακόμα μια χρονιά με πρόβλημα! (polls)

bet365

Ο Ολυμπιακός είχε και φέτος εμφανές πρόβλημα στην άμυνά του. Το G-Weekend γράφει για τους στόπερ και ζητάει την ψήφο σας για την χρονιά που έκαναν και τα πεπραγμένα τους.

Προφανώς και σε αυτήν την κατηγορία δεν μπαίνει ο Αλεξίς Ρομαό. Ο έμπειρος αμυντικός χαφ επιστρατεύθηκε σε ματς ειδικών συνθηκών ως στόπερ και φέτος αλλά σαφώς και δεν μπαίνει στην εξίσωση. Ούτε θα μπει ο Σέρβος Βούκοβιτς που και σοβαρό τραυματισμό είχε και ελάχιστα έπαιξε στον Ολυμπιακό. Να θυμίσουμε εδώ πως ο Ολυμπιακός αναζητά τουλάχιστον δύο παίκτες για βασικούς στο κέντρο της άμυνάς του για τη νέα χρονιά. Ας δούμε λοιπόν τους σέντερ μπακ έναν προς έναν:

ΠΑΠΕ ΑΜΠΟΥ ΣΙΣΕ: Το... διαμαντάκι του Μοντέστο. Προφανώς και υπήρχαν ματς που δεν ήταν καλός όμως συγκριτικά με τα άλλα στόπερ και πιο καλά ματς έχει κάνει και βοήθησε ακόμα και στο σκοράρισμα. Η τιμή του από τον Γενάρη ήδη είχε πάει στα 6 - 7 εκατ. ευρώ και μιλάμε για ένα παιδί που ήρθε στην Ελλάδα με ένα μικρό κόστος από την Γαλλία και δίχως ιδιαίτερες εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις. Ο 22χρονος ύψους 1.97 Σενεγαλέζος - που είναι πιθανό να πάρει μεταγραφή φέτος το καλοκαίρι - είχε φέτος 20 ματς με 4 γκολ. Θυμίζουμε πως όπως και ο Ανσαριφάρντ και ο Παπέ Σισέ ήταν τελείως εκτός των πλάνων του Χάσι.

ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΤΙΑ: Έχει να θυμάται μόνο το 0-0 με την Μπαρτσελόνα από πλευράς αγωνιστικής εικόνας. Είχε 17 συμμετοχές στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό με αρκετά άσχημα ματς. Έβαλε και 2 γκολ. Αν και αρχηγός της ομάδας ο Αλμπέρτο Μποτία είχε και θέματα τραυματισμών αλλά και μία κακή σεζόν. Ακόμα και σε ντέρμπι όπως με την ΑΕΚ υστέρησε.

ΜΠΙΟΡΝ ΕΝΓΚΕΛΣ: Δέχθηκε και εκείνος αρκετά... πυρά για λάθη του σε ματς, όπως το αυτογκόλ με τον Παναιτωλικό ή την απόδοσή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Συνολικά πάντως η χρονιά του δεν ήταν τόσο αρνητική. Είχε και καλές εμφανίσεις αλλά από τότε που τα... έσπασε με τον Όσκαρ Γκαρθία πήρε την κάτω βόλτα. Ο 23χρονος στο σύνολο είχε 15 ματς στην Λίγκα με 3 γκολ και ενώ είχε και 1 ασίστ σε 2 ματς Κυπέλλου. Έπαιξε και σε 7 αναμετρήσεις σε Champions League (προκριματικά και ομίλους).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ο μικρός της... παρέας. Ο 19χρονος με ύψος 1.88 στόπερ ειδικά το τελευταίο διάστημα έκανε μέτρια έως άσχημα ματς όπως με Κέρκυρα και Απόλλωνα Σμύρνης. Είναι πιτσιρικάς ακόμα και έχει την προοπτική όμως η φετινή του χρονιά ήταν κατώτερη της περσινής. Ως χάϊλαϊτ είχε το γκολ με Μπαρτσελόνα, σε μία αναμέτρηση που είχε βάλει και αυτογκόλ. Φέτος είχε 18 ματς με 1 γκολ.

- Πιο κάτω ψηφίστε και στο σχετικό poll.

 

Τελευταία Νέα