Σχεδόν 20 εκατ. ευρώ για 4 προσθήκες!

Δημήτρης Τομαράς
Σχεδόν 20 εκατ. ευρώ για 4 προσθήκες!

bet365

Ο Ολυμπιακός μόνο για τις προσθήκες των Βούκοβιτς, Εμενίκε, Οφόε και Καρσελά για τις μεταγραφές και τα συνολικά συμβόλαιά τους θα φτάσει σε ένα ποσό περίπου 20 εκατ. ευρώ! Το Gazzetta Weekend παραθέτει τα δεδομένα.

Ας δούμε όμως όλα τα οικονομικά στοιχεία για τις ξεχωριστές αυτές περιπτώσεις. Για να πειστεί να δώσει το ΟΚ για την αγορά του Οφόε η Λέγκια πήρε ένα ποσό των 3 εκατ. ευρώ ενώ ο Βέλγος άσος έκλεισε με ετήσιο συμβόλαιο 1,3 εκατ. ευρώ. Κατά άλλες πηγές το συμβόλαιό του είναι διετές και σύμφωνα με άλλες για τρία χρόνια. Ο Εμενίκε αποκτήθηκε με ένα ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ και με συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με αποδοχές 2 εκατ. ευρώ. Για τον Μεχντί Καρσελά ο Ολυμπιακός έδωσε ένα σεβαστό ποσό στην Γρανάδα (σ.σ. άλλες πηγές έκαναν λόγο για αγορά του παίκτη για 3 εκατ. ευρώ και άλλες για συμφωνία ενός έτους με deal για ρήτρα για διασφάλιση των δικαιωμάτων του για το συμβόλαιο των επόμενων 2 ετών) και στον ίδιο συμβόλαιο 1+2 ετών με 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Τέλος για τον Βούκοβιτς η Κόνιασπορ πήρε 2,2 εκατ. ευρώ για το deal. Ο Σέρβος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με απολαβές 1 εκατ. ευρώ. Με αυτά και με αυτά λοιπόν οι Πειραιώτες φτάνουν στο σημείο να δίνουν στο σύνολο σχεδόν 20 εκατ. ευρώ για αυτές τις κινήσεις μαζί και με τα συμβόλαια των παικτών. Αν μη τι άλλο χρήματα που δείχνουν και την φετινή διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ειδικότερα τα ποσά:

Για Εμενίκε: αγορά για 2,5 εκατ ευρώ και συμβόλαιο 2+1 ετών με απολαβές 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο = δεδομένα 6,5 εκατ. ευρώ εάν δεν υπολογίζουμε τον 3ο και τελευταίο χρόνο, που υπάρχει οψιόν ανανέωσης

Για Καρσελά: Συμβόλαιο 1+2 ετών με αποδοχές 1,2 εκατ. ευρώ συν ποσό στην Γρανάδα = τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ εάν υπολογιστεί μόνο ο πρώτος χρόνος

Για Βούκοβιτς: Συμβόλαιο 3 ετών με 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο συν 2,2 σε Κόνιασπορ = 5,2 εκατ. ευρώ

Για Οφόε: Συμβόλαιο 2 ή 3 ετών για 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως και 3 εκατ. ευρώ σε Λέγκια = δεδομένα 5,6 εκατ ευρώ

Στην... σούμα από όλα τα παραπάνω βγαίνει ένα ποσό της τάξεως των 19,3 εκατ. ευρώ!!! Σε μία καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με αρκετές γρήγορες κινήσεις από τον Ολυμπιακό και εκεί που... πονουσε. Και χρήματα βέβαια που είναι μόνο και μόνο για αυτές τις προσθήκες και ενώ θα υπάρξει και συνέχεια, εφόσον όλα πάνε καλά στα προκριματικά του Champions League.

 

Τελευταία Νέα