Τα βραβεία του NBA από το Gazzetta!

Gazzetta team
Τα βραβεία του NBA από το Gazzetta!

bet365

Έξι συντάκτες του Gazzetta μπήκαν στο... κοστούμι του Άνταμ Σίλβερ και μοίρασαν τα δικά τους βραβεία για τους καλύτερους της χρονιάς στη regular season του ΝΒΑ.

Διαφωνίες υπήρχαν. Αλλά και πολλές συμφωνίες! Οι τέσσερις από τους έξι μπασκετικούς συντάκτες του gazzetta.gr οι οποίοι κλήθηκαν να ψηφίσουν έχοντας τη... δική τους τρέλα με το ΝΒΑ (σ.σ. φήμες λένε ότι το ΝΒΑ app «τσεκάρεται» ανά μισάωρο στα κινητά τους) έβγαλαν τον MVP και αυτός δεν είναι άλλος από τον «Mr. Triple Double» της χρονιάς, Ράσελ Ουέστμπρουκ! Μόνο ο Καλκαβούρας με τον Κούβαρη είχαν διαφορετική άποψη και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Τζέιμς Χάρντεν.

Οι κοινός παρονομαστής όλων ήταν για το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη, το οποίο πήγε... ασυζητητί στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αν και ο Σταυρουλάκης είχε και δεύτερη σκέψη για τον Νίκολα Γιόκιτς. Καλύτερος 6ος παίκτης αναδείχθηκε ο Έρικ Γκόρντον των Χιούστον Ρόκετς με 4/6 ψήφους, ενώ ο Ρούντι Γκομπέρ νίκησε στο... νήμα τον Καουάι Λέοναρντ για τον καλύτερο αμυντικό της χρονιάς.

Με 3-2 ψήφους (και έναν του Παπανδρέου στον Εμπίντ) νίκησε ο Σάριτς τον Μπρόγκντον όσον αφορά τον καλύτερο rookie της σεζόν, ενώ ο Μπραντ Στίβεντς κέρδισε τη συμπάθεια των τριών συντακτών του Gazzetta για το βραβείο του Coach of the Year. Στην καλύτερη πεντάδα η χαρακτηριστική ατάκα του Σκουντή ήταν «θα ψηφίσω τους πέντε καλύτερους γιατί δεν μπορώ να αφήσω εκτός τον κοντό (σ.σ. Αζάια Τόμας)» ωστόσο ήταν και ο μοναδικός που χάρισε την ψήφο του. Ουέστμπρουκ, Χάρντεν, Λέοναρντ, Αντετοκούνμπο και Ντέιβις ήταν οι καλύτεροι «πέντε».

Το απόλυτο 6/6 πήραν οι Μπρόγκντον, Σάριτς και Εμπίντ για την rookie πεντάδα (την οποία συμπλήρωσαν οι Μπάντι Χιλντ και Ουίλι Ερνανγκόμεζ), ενώ για τους καλύτερους αμυντικούς της σεζόν μόνο οι Ντρέιμοντ Γκριν και Καουάι Λέοναρντ έκαναν το 6/6.

Last but not least τα ειδικά βραβεία του Gazzetta για την ομάδα έκπληξη και την ομάδα απογοήτευση της σεζόν! Ας ξεκινήσουμε ανάποδα. Οι Νιου Γιορκ Νικς επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 4-2 όσον αφορά την ομάδα που απογοήτευσε φέτος με τους δύο ψήφους των «Ταύρων» να προέρχονται από Καλκαβούρα και Παπαδογιάννη. Μεγάλο ντέρμπι είοχαμε στην ομάδα έκπληξη, αφού ισοβάθμισαν στην πρώτη θέση οι Μπόστον Σέλτικς και Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

 

Τελευταία Νέα