Oι 15 αποχρώσεις του... Πριντ! (pics)

Αντωνία Σπανού
Oι 15 αποχρώσεις του... Πριντ! (pics)

bet365

O Γιώργος Πρίντεζης δεν περνά απαρατήρητος εντός αλλά και εκτός παρκέ αφού το στιλ του έχει περάσει από... 40 κύματα. Το Gazzetta Journal Weekend τον... ακολουθεί και σας θυμίζει πως έχει εξελιχθεί σήμερα σε έναν από τους πιο ωραίους των ευρωπαϊκών γηπέδων.

Ξέρουμε όλοι ότι το όνομα του Γιώργου Πρίντεζη έχει συνδεθεί με πολύ δυνατές στιγμές με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Το όνομα του έχει γραφτεί στην χρυσή ιστορία της ομάδας του Πειραιά και αρκετά από όσα ίσως είχε ονειρευτεί τα έχει δει να γίνονται πράξη.

Εκτός όμως εντυπωσιακή πορεία του στα ευρωπαϊκά παρκέ με την «ερυθρόλευκη» φανέλα έχει καταφέρει να μην περνά απαρατήρητος ούτε εκτός από αυτά.

Θεωρείται ένας από τους πιο στιλάτους παίκτες και ο συνδυασμός μούσια, τατουάζ που έχει υιοθετήσει τον κάνουν να είναι αγαπητός και στο γυναικείο κοινό του μπάσκετ και όχι μόνο.

Το Gazzetta Journal Weekend ακολούθησε την διαδρομή του διεθνή φόργουορντ όχι στα παρκέ αυτή την φορά αλλά στα στιλ που έχει επιλέξει από τότε του ξεκίνησε την διαδρομή του.

Πιτσιρικάς που φόρεσε πρώτη φορά την φανέλα του Ολυμπιακού, πέρασμα από την Ολύμπια Λάρισας, ξανά Ολυμπιακός, ταξίδι στην Ισπανία και 2 χρόνια στην Μάλαγα και τέλος επιστροφή για τα καλά και πάλι στους «ερυθρόλευκους».

Φυσικά τα καλοκαίρια με την Εθνική δεν μπορούν να μείνουν απ' έξω διότι με την φανέλα της έχει κάνει κάποιες επικές εμφανίσεις ο «Πριντ».

Τα ευρήματα που έχουμε είναι εντυπωσιακά!

Καθίστε και απολαύστε...

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

 

Τελευταία Νέα