Παναθηναϊκός: Δεύτερο μπαμ με Πρωτοψάλτη (vids)

Παναθηναϊκός: Δεύτερο μπαμ με Πρωτοψάλτη (vids)

Φώτης Καρακούσης
Παναθηναϊκός: Δεύτερο μπαμ με Πρωτοψάλτη (vids)

bet365

Μετά την σπουδαία κίνηση με την απόκτηση του Μπραμ Βαν ντε Ντρις, ο Παναθηναϊκός έκανε ακόμα μία καθώς συμφώνησε με τον διεθνή ακραίο, Θανάση Πρωτοψάλτη.

Με γοργούς συνεχίζει την ενίσχυση ο Παναθηναϊκός ενόψει της νέας χρονιάς. Οι «πράσινοι» μετά την απόκτηση του Μπραμ Βαν ντε Ντρις, ενός παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά στο πρωτάθλημά μας, ήρθε σε συμφωνία με ένα ακόμα σημαντικό βολεϊμπολίστα.

Ο λόγος για τον Θανάση Πρωτοψάλτη, τον 27χρονο διεθνή ακραίο που την φετινή χρονιά αγωνίστηκε στον Φοίνικα Σύρου, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του League Cup από τους «πειρατές». Ο Πρωτοψάλτης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό μετά το 2015. Συνολικά στους «πράσινους» έπαιξε τρία χρόνια με μια ενδιάμεση χρονιά στην Κηφισιά.

Στην συνέχεια έκανε σημαντική καριέρα στην Ευρώπη, παίζοντας έναν χρόνο στη Γαλλία και στην Ναρμπόν και τρία στην Γερμανία και την σπουδαία Φριντρισχάφεν, με την οποία κέρδισε 3 Κύπελλα και 3 Σούπερ Καπ. Την περίοδο 2019-2020 βρέθηκε στην Πολωνία και την Ζάρνι Ράντομ. Το καλοκαίρι που μας πέρασε βρέθηκε πάλι μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο «γάμος» αυτός δεν υπήρξε με τον Πρωτοψάλτη να συνεχίζει όπως αναφέραμε στην Σύρο και τον Φοίνικα.

Ο ύψους 1.85 ακραίος που από το 2013 είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής, είναι ένας παίκτης που παίζει με ψυχή και έχει ως μεγάλο προσόν το άλμα. Με την απόκτησή του το «τριφύλλι» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό στα άκρα και αν τελικά μείνει και ο Αλέξανδρος Ράπτης, θα έχει μια τριάδα Ελλήνων ακραίων (Ράπτης, Πρωτοψάλτης, Ανδρεόπουλος), που και σημαντική βοήθεια θα του δώσουν, ενώ θα δώσουν την δυνατότητα στην ομάδα να αποκτήσει ξένο κεντρικό, παίζοντας με δύο ξένους στη θέση αυτή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα