ΟΦΗ – ΠΑΟΚ μια μέρα μετά

Gazzetta team
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ μια μέρα μετά

bet365

Μια μέρα μετά τον πρώτο αγώνα, οι ΟΦΗ και ΠΑΟΚ θα βρεθούν αντιμέτωπες στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Μίκρα αυτή την φορά με τους Κρητικούς τυπικά γηπεδούχους.

Ένα 24ωρο μετά την αναμέτρηση τους στο PAOK Sports Arena ο ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν και πάλι και αυτή τη φορά στο γυμναστήριο της Μίκρας σε αγώνας για την 9η αγωνιστική της Volley League που θα έχει γηπεδούχο την ομάδα της Κρήτης (9η αγωνιστική, γυμναστήριο Μίκρας, 11/2, 19:00, Live Streaming V.L., Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη).

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-1 σετ τον εξ αναβολής αγώνα των δύο ομάδων και όπως είπε ο Κώστας Δεληκώστας περιμένει λιγότερα λάθη και μεγαλύτερη ταχύτητα στους αυτοματισμούς αλλά και μεγαλύτερη προσαρμογή του Γάλλου πασαδόρου Πριγιέν.

O προπονητής ου ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Αύριο παίζουμε το δεύτερο ματς με τον ΟΦΗ σε ένα διαφορετικό γήπεδο και στόχος μας είναι πάλι η νίκη. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Οπως είδατε είναι πολύ εύκολο να γίνει ζημιά. Πάμε για τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή πόντων στους αγώνες που είχαμε μείνει πίσω».

Για τον ΟΦΗ είναι ένα ακόμα δυνατό τεστ αλλά και ζήτημα διαχείρισης όπως είπε ο προπονητής του Άκης Φλαούνας: Εχουμε πολλά ματς σε μικρό χρονικό διάστημα. Πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο παρίότι η ομάδα μας δεν έχει το βάθος πάγκου άλλων ομάδων για να αντέξει τόσους πολλούς αγώνες. Προέχει η υγεία των αθλητών και θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα