Ντεσποτόφσκι: Στον αθλητικό δικαστή η υπόθεση

Gazzetta team
Ντεσποτόφσκι: Στον αθλητικό δικαστή η υπόθεση

bet365

Ο Ντεσποτόφσκι που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Φίλιππο Βέροιας στην 3η αγωνιστική της Volleyleague παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον κορονοϊό και τόσο ο αθλητής όσο και η ομάδα του θ' αντιμετωπίσουν κυρώσεις.

Η ΕΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση για τον παίκτη που ταξίδεψε στην Βόρεια Μακεδονία ώστε να παίξει και με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, μη τηρώντας την καραντίνα των 7 ημερών στην επιστροφή του, αφού είχε αρνητικό τεστ κορονοϊού...

Αναλυτικά:

Σχετικά με τη συμμετοχή αθλητή που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας - ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική και ο οποίος αν και είχε αρνητικό τεστ covid-19 ωστόσο παραβίασε τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, η ΕΣΑΠ ανακοινώνει:

Αθλητής της φιλοξενούμενης ομάδας φέρεται να παραβίασε την καραντίνα των 7 ημερών επειδή πέρασε συνοριακή πύλη της χώρας λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Όσον αφορά το κύρος του αγώνα και οι παραβάσεις που προκύπτουν βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει καταθέσει η ΕΣΑΠ στη ΓΓΑ, ο αθλητής, ο υπεύθυνος υγειονομικός εκπρόσωπος του σωματείου και το σωματείο θα παραπεμφθούν σήμερα στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για παραιτέρω νομικές ενέργειες.

Η ΕΣΑΠ θα διαφυλάξει τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο ως κόρη οφθαλμού και θα ηγηθεί της εκστρατείας που κάνει η ελληνική κοινωνία για την καταπολέμηση της πανδημίας covid-19.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

VOLLEY LEAGUE NEWS FEED