Ανδρεόπουλος: «Με προσοχή και συγκέντρωση...»

Ανδρεόπουλος: «Με προσοχή και συγκέντρωση...»

Gazzetta team
Ανδρεόπουλος: «Με προσοχή και συγκέντρωση...»

bet365

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα με αφορμή την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.
Παράλληλα ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση τον αγώνα με τον Μίλωνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση μετά από τόσο καιρό και ελπίζουμε ότι είναι ένα δείγμα επιστροφής στην κανονικότητα γενικότερα για τον αθλητισμό και την κοινωνία.

Εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο παρά το μεγάλο διάστημα αγωνιστικής αποχής και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Μίλωνας είναι αξιόμαχη ομάδα και χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση καθώς ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος δεν συγχωρεί βαθμολογικές απώλειες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα