Volley Legaue: Αναβλήθηκε λόγω κρούσματος covid-19 το Μίλων - Φοίνικας

Gazzetta team
Volley Legaue: Αναβλήθηκε λόγω κρούσματος covid-19 το Μίλων - Φοίνικας

bet365

Μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα (Σάββατο 31/10, 19:00) βρήκε θετικός σε κορονοϊό αθλητής του Μίλωνα. Δεύτερη αναβολή στη 2η ημέρα της Volley League.

Μετά από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ αναβλήθηκε και η αναμέτρηση του Μίλωνα με τον Φοίνκα Σύρου στη 2η ημέρα της Volley League.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματιμένο να ξεκινήσει το Σάββατο στις 19:00 αλλά μια ώρα πριν βρέθηκε θετικός στον covid-19 παίκτης του Μίλωνα και έτσι αποφασίστηκε η αναβολή.

Στην 2η ημέρα "σώθηκαν" τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Φίλιππο Βέροιας (σε εξέλιξη) και της Κηφισιάς με τον Παναθηναϊκό (Δευτέρα 2/11, 18:00, ΕΡΤ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ για το Μίλων-Φοίνικας:

«Αναβάλλεται ο αγώνας Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 19:00.

Μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα βρήκε θετικός σε κορονοϊό αθλητής του Μίλωνα που νωρίτερα σήμερα το πρωί είχε αισθανθεί αδιαθεσία και έκανε ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο η διοργανώτρια θα ζητήσει άμεσα (τις επόμενες ώρες) εξέταση όλων των αθλητών της ομάδας του Μίλωνα.

Αύριο το πρωί στις 09:00, κλιμάκιο από τη βιοϊατρική θα κάνει τεστ στους αθλητές του Μίλωνα και τα αποτελέσματα θα βγουν 15 λεπτα μετά. Εφόσον είναι αρνητικοί, ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά στις 13.30 στο κλειστό Μίλωνα. Αν υπάρξει έστω και ένα κρούσμα, (όπου συμπληρώνονται 3 για τον Μίλωνα), το Δ.Σ. του Μίλωνα θα αποφασίσει αν θα ζητήσει την αναβολή του αγώνα».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα