ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Φλαούνας: «Προσηλωμένοι στο στόχο της παραμονής»

Φλαούνας: «Προσηλωμένοι στο στόχο της παραμονής»

Φλαούνας: «Προσηλωμένοι στο στόχο της παραμονής»

Ο ΟΦΗ ταξιδεύει στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ο τεχνικός της κρητικής ομάδας Άκης Φλαούνας τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι η παραμονή στη κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Mπαίνουμε στα επίσημα παιχνίδια προσηλωμένοι στο στόχο μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία» τονίζει ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Ακης Φλαούνας, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Volley League, που βρίσκει τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα να αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά, τον πρωταθλητή, Παναθηναικό (Σάββατο 24/10, 8.30, Volley League TV).

«Παίζουμε με τον πρωταθλητή Παναθηναικό, ξέρουμε τις δυσκολίες και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε απο το παιχνίδι ότι μας αναλογεί» τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Ο αρχηγός του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης επισημαίνει με τη σειρά του ότι «είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είναι λίγο παράξενα τα πράγματα με την πανδημία, αλλά , θα προσαρμοστούμε και θα δώσυμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Ξεκινάμε με τον Παναθηναικό, ένα δύσκολο παιχνίδι, με τον πρωταθλητή. Θα προσπαθησουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο γίνεται».

Ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει στην Αθήνα χωρίς τον τραυματία Νίκο Καρατζά, ο οποίος ταλαιπωρείται απο ένα βαρύ διάστρεμμα.