ΠΑΟΚ: Συζητήσεις με Ντεσποτόφσκι για «αντί Τέλες»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Συζητήσεις με Ντεσποτόφσκι για «αντί Τέλες»

bet365

Με τα περιθώρια όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Πέδρο Τέλες να στενεύουν, στον ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει τις επαφές με τον Φιλίπ Ντεσποτόφσκι προκειμένου ο παίκτης που έχει ανακοινωθεί από τον Ηρακλή να συνεχίσει την καριέρα του στο «Παλατάκι».

Σε συζητήσεις με τον πασαδόρο του Ηρακλή, Φιλίπ Ντεσποτόφσκι βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς μετά την αποχώρηση του Πέδρο Τέλες για την Βραζιλία λόγω ενός οικογενειακού του προβλήματος, άρχισαν την αναζήτηση πασαδόρου. Αρχικά βρέθηκαν κοντά στον Ματέο Πάρις, αλλά η μεταγραφή αυτή δεν πραγματοποιήθηκε.

Με τον χρόνο να πιέζει, οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν ενδιαφέρον για τον Φιλίπ Ντεσποτόφσκι, τον πασαδόρο που πριν λίγες βδομάδες είχε ανακοινωθεί από τον Ηρακλή. Ο παίκτης από την Βόρεια Μακεδονία έχει συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάτι στο θέμα αυτό ή αν οι «ασπρόμαυροι» κινηθούν για άλλους πασαδόρους σε μια αγορά που αυτή την εποχή είναι εξαιρετικά μικρή.

Να τονιστεί βέβαια πως αν τελικά ο «γηραιός» καταφέρει και αγωνιστεί στο πρωτάθλημα θα έχει τον παίκτη δικό του καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο. Αυτό όμως θα γίνει σύντομα γνωστό οπότε θα ξέρουμε και τι θα γίνει με τον Ντεσποτόφσκι και τις συζητήσεις του με τον ΠΑΟΚ.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα