ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Volley League: Αναβολή κλήρωση λόγω μέτρων για κορονοϊό

Volley League: Αναβολή κλήρωση λόγω μέτρων για κορονοϊό

Volley League: Αναβολή κλήρωση λόγω μέτρων για κορονοϊό

Τα πρόσθετα μέτρα που υπάρχουν στην Αθήνα για τον κορονοϊό ανάγκασαν την ΕΣΑΠ να προχωρήσει στην αναβολή της κλήρωσης της Volley League Ανδρών που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη.

Σε αναβολή της προγραμματισμένης για την Τρίτη κλήρωσης της Volley League Ανδρών, προχώρησε η ΕΣΑΠ. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα πρόσθετα μέτρα κατά του κορονοϊού που πήρε η Κυβέρνηση στην Περιφέρεια της Αττικής.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΑΠ έχει ως εξής: «Λόγω των εκτάκτων υγειονομικών μέτρων και των νέων πρωτοκόλλων με τους περιορισμούς για την αντιμετώπιση του COVID-19 που ισχύουν από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου για τις συναθροίσεις σε ανοικτούς και κλειστούς χώρους στην επικράτεια της Περιφέρειας Αττικής η Ε.Σ.Α.Π. είναι υποχρεωμένη να αναβάλλει την προγραμματισμένη κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League 2020-21 που ήταν προγραμματισμένη την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο Coral (Λεωφόρο Ποσειδώνος 35) σε απ΄ευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ Sports HD.

Η Ε.Σ.Α.Π. με αίσθημα ευθύνης έναντι στις αποφάσεις της κυβέρνησης, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και πάντα σε συνεννόηση με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και τον υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. Γιώργο Λυκουρόπουλο θα επανεξετάσει όλα τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν εντός των ημερών σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας και με νέα απόφαση της θα ανακοινώσει τη νέα ημερομηνία και πιθανότατα νέο τόπο για την διεξαγωγή της κλήρωσης.

Ζητούμε την κατανόηση των σωματείων και των προπονητών και είμαστε σίγουροι πως αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Στην περίπτωση που η πορεία της πανδημίας COVID-19 στη χώρα είναι τέτοια που δεν επιτρέπει χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων η Ε.Σ.Α.Π. θα εξετάσει το ενδεχόμενο να διεξάγει την κλήρωση ακόμα και διαδικτυακά και πάντα σε απ΄ευθείας μετάδοση από την Δημόσια Τηλεόραση και το ΕΡΤ Sports HD».