Φοίνικας Σύρου: Σημαντική ενίσχυση με Ράιτς οι «πειρατές» (vid)

Φώτης Καρακούσης
Φοίνικας Σύρου: Σημαντική ενίσχυση με Ράιτς οι «πειρατές» (vid)

bet365

Παίκτης του Φοίνικα Σύρου είναι ο Κροάτης διαγώνιος Ιβάν Ράιτς, με τους «πειρατές» να μπαίνουν δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι.

Από την στιγμή που συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ του Φοίνικα και ανακοινώθηκε και η παραμονή του Γιάννη Ορφανού, γράφαμε πως θα ξεκινήσει δυνατά και η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Αυτό και έγινε με το πρώτο χτύπημα να ήταν ιδιαίτερα ηχηρό. Συγκεκριμένα οι Συριανοί συμφώνησαν με τον 31χρονο διαγώνιο, Ιβάν Ράιτς.

Πρόκειται για έναν γνώριμο στην χώρα μας βολεϊμπολίστα, καθώς στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο Κροάτης είναι γεννημένος στις 3/6/1989 και έχει ύψος 2.04. Μεγάλο του προσόν εκτός της επίθεσης που και λόγω χεριού (είναι αριστερόχειρας είναι πιο δύσκολο να σταματηθεί), είναι το δυνατό του σερβίς.

Ο Ράιτς που υπέγραψε το βράδυ του Σαββάτου το συμβόλαιο με τους Πειρατές, είναι ένας διαγώνιος με σημαντική καριέρα καθώς έχει παίξει σε Γαλλία και την Σέτε, στην Τουρκία και στην Μπελεντίγιε, αλλά και στην Ιταλία και τις Περούτζια και Μόντσα.

Πρόταση σε Πρωτοψάλτη

Ο Ράιτς βέβαια θα είναι μόνο η αρχή, καθώς στον Φοίνικα σκοπεύουν να συνεχίσουν δυναμικά την ενίσχυση της ομάδας. Ήδη έχει γίνει πρόταση σε Θανάση Πρωτοψάλτη και περιμένουν απάντηση, ενώ γενικά όπως είχαμε αναφέρει, κινούνται για κάθε παίκτη που είναι ελεύθερος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα