Ανακοίνωσε Ορφανό και φορτσάρει για παίκτες ο Φοίνικας

Φώτης Καρακούσης
Ανακοίνωσε Ορφανό και φορτσάρει για παίκτες ο Φοίνικας

bet365

Με τον Γιάννη Ορφανό στον πάγκο θα παλέψει για την αγωνιστική υπέρβαση ο Φοίνικας Σύρου. Οι... πειρατές έχουν ως στόχους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και ήδη άρχισαν τις προτάσεις.

Ο Γιάννης Ορφανός όπως άλλωστε αναμενόταν θα είναι ο προπονητής του Φοίνικα και την ερχόμενη χρονιά. Οι νησιώτες ανακοίνωσαν την ανανέωση με τον έμπειρο τεχνικό για ακόμα έναν χρόνο και θα αρχίσουν άμεσα και τις πρώτες τους κινήσεις. Θυμίζουμε πως ήδη έχουν κάνει πρόταση στον Θανάση Πρωτοψάλτη, ενώ έχουν έρθει σε επαφές, χωρίς κάτι παραπάνω για την ώρα και με τον Αλέξανδρο Ράπτη.

Πρόθεση του Φοίνικα είναι να φτιάξει μια ομάδα που να μπορέσει να κάνει την υπέρβαση και είναι λογικό να ακούγονται πολλά ονόματα για στόχους, όπως και αυτό του Γιώργου Πετρέα, από την στιγμή που ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού έμεινε ελεύθερος από τους Πειραιώτες. Συνολικά οι «πειρατές» από σήμερα κιόλας θα αρχίσουν τις κινήσεις τους και στόχος τους είναι κάθε ελεύθερος παίκτες που βέβαια να μην έχει και υπέρογκο κασέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την παραμονή Ορφανού έχει ως εξής: «Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Έλληνα προπονητή Γιάννη Ορφανό για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ του εύχεται προσωπική και συλλογική επιτυχία με την ομάδα μας».

Το νέο ΔΣ του Φοίνικα

Σύνθεση νέου Δ.Σ συλλόγου

Πρόεδρος: Ρούσσος Αντώνιος

Αντιπρόεδρος: Ροσσολάτος Ισίδωρος

Γραμματέας: Σολάρης Αντώνιος

Γενικός Αρχηγός: Αλτουβάς Γεώργιος

Ταμίας: Ρηγούτσος Ιωσήφ

Έφορος υλικού: Πρίντεζη Αγγελική

Έφοροι πετοσφαίρισης: Νικολούζος Κωνσταντίνος, Λουλού Ιωάννα και Καλούδης Παναγιώτης

H διοίκηση της επαγγελματικής ομάδας θα διενεργείται από το υπό σύσταση ΤΑΑ με πρόεδρο τον Χρήστο Καφτηράνη, αντιπρόεδρο τον Αντώνη Ρούσσο και μέλος τον Κωσταντίνο Νικολούζο.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα