Παναθηναϊκός: Για βασικός διαγώνιος ο Ράπτης, σε καλό δρόμο με Γιάκομπσεν

Παναθηναϊκός: Για βασικός διαγώνιος ο Ράπτης, σε καλό δρόμο με Γιάκομπσεν

Φώτης Καρακούσης
Παναθηναϊκός: Για βασικός διαγώνιος ο Ράπτης, σε καλό δρόμο με Γιάκομπσεν

bet365

Για βασικός διαγώνιος προορίζεται στον Παναθηναϊκό ο Αλέξανδρος Ράπτης, με τους... πράσινους να συζητάνε με τον MVP των τελικών για την παραμονή του. Σε καλό δρόμο οι επαφές με Άξελ Γιάκομπσεν.

Με το που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, το οποίο οι...΄πράσινοι και κατέκτησαν μετά από 14 χρόνια, υπήρξε άμεσα το ανάλογο τρέξιμο για την στελέχωση της νέας ομάδας. Ο Δημήτρης Ζήσης ήταν ο παίκτης που πριν τους τελικούς είχε αποφασίσει να αποχωρήσει και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Η πρώτη ανανέωση ήταν αυτή του Βίκτορ Ρανγκέλ, με τον Βραζιλιάνο κεντρικό να μένει στους πρωταθλητές.

Βασικό σημείο των κινήσεων του «τριφυλλιού» ήταν το τι θα γίνει με τον Αλέξανδρο Ράπτη. Ο 20χρονος ακραίος που στους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ και στους τελικούς με τον Ολυμπιακό έπαιξε ως διαγώνιος, μετά από συζητήσεις που υπήρξαν πείστηκε να αλλάξει πάλι θέση και για την ακρίβεια να συνεχίσει να αγωνίζεται ως διαγώνιος.

Θα είναι δηλαδή ο νέος βασικός διαγώνιος του Παναθηναϊκού αν τα βρουν οι δύο πλευρές, καθώς οι συζητήσεις για το οικονομικό να συνεχίζονται. Από την στιγμή που ο παίκτης αποφάσισε και πάλι να παίξει ως διαγώνιος, οι... πράσινοι είναι η καλύτερη λύση, καθώς θα μπορεί στη νέα του θέση να δοκιμάσει σε ένα γνώριμο περιβάλλον και να δείξει και στις ομάδες της Ευρώπης πως μπορεί να παίξει όλη την χρονιά στην θέση αυτή, κάνοντας πρωταθλητισμό. Τώρα αν υπάρξει πολύ καλή πρόταση από το εξωτερικό, μένει να δούμε αν αρχικά την αποδεχτεί και εν συνεχεία για τι θέση θα είναι.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Ράπτης μπορεί να γίνει ο νέος διαγώνιος της Εθνικής και στον Παναθηναϊκό ποντάρουν πολλά πάνω για την ερχόμενη χρονιά, κάτι που αναμένεται να δείξουν και τις επόμενες μέρες στις νέες επαφές που θα υπάρξουν.

Προς παραμονή και ο Γιάκομπσεν

Όσον αφορά τον Άξελ Γιάκομπσεν, τον Δανό πασαδόρο με τις Αργεντίνικες ρίζες, τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Ο άνθρωπος που τα δύο αυτά χρόνια ήταν ο καλύτερος στην θέση αυτή στο πρωτάθλημα, θέλει να μείνει και δεν είναι τυχαία και η παρουσία του στην εκδήλωση της Θύρας 13 στον «Τάφο του Ινδού» για την εγγραφή νέων μελών. Μέσα στην βδομάδα θα υπάρξουν και οι τελικές επαφές, με τον Γιάκομπσεν να παραμένει όπως όλα δείχνουν στους πρωταθλητές.

Στεφάνου για αντί Ζήσης

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Ζήση, αυτός εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα είναι ο Γιώργος Στεφάνου. Ο έμπειρος λίμπερο που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, πέρσι έπαιζε στον ΠΑΟΚ στο «τριφύλλι» θέλουν να εκμεταλλευτούν την εμπειρία του σε μία ιδιαίτερα νευραλγική θέση.

Διαβάστε επίσης

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα