Ανακοίνωσε και Ζήση ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε και Ζήση ο Ολυμπιακός

Φώτης Καρακούσης
Ανακοίνωσε και Ζήση ο Ολυμπιακός

bet365

Την απόκτηση του Δημήτρη Ζήση ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με τον διεθνή λίμπερο που κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει την καριέρα του στο Ρέντη.

Σε χρόνο ρεκόρ ο Ολυμπιακός έκλεισε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του για την επόμενη χρονιά. Οι Πειραιώτες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Λετονού διαγώνιου, Χερμάνς Έγκλεσκαλνς, του Σέρβου ακραίου Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς και του επίσης Σέρβου κεντρικού, Αλεξάνταρ Όκολιτς, ήρθε σε συμφωνία με τον πρωταθλητή με τον Παναθηναϊκό, Δημήτρη Ζήση.

Ο διεθνής λίμπερο ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «ερυθρολεύκους»,, ενώ πλέον όπως όλα δείχνουν ο Μενέλαος Κοκκινάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόκτηση Ζήση αναφέρει τα εξής: «O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ζήση. Ο διεθνής λίμπερο (ημ. γέννησης 2/4/1994) υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

«Η ομάδα δείχνει να ενισχύεται σημαντικά»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Ζήσης ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Ήρθα στον Ολυμπιακό για τίτλους και πιστεύω όλοι οι στόχοι του χρόνου να εκπληρωθούν. Η ομάδα δείχνει ότι ενισχύεται σημαντικά. Χωρίς πολλά λόγια και με σκληρή δουλειά να πάρουμε όλους τους τίτλους τη νέα χρονιά και κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς του Ολυμπιακού».

Προηγούμενες ομάδες

2018-2020: Παναθηναϊκός

2015-2018: Φοίνικας Σύρου

2013-2015: Παμβοχαϊκός

2012-2013:Παναθηναϊκός

2009-2012: Α.Ο. Πρέβεζας

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα