Κοκκινάκης: «Δεν απειλήθηκα από την Θύρα 13»
Σε μία διευκρινιστική δήλωση προέβη ένα από τα παραιτηθέντα μέλη του νέου ΔΣ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ο Νίκος Κοκκινάκης, αφού με ανάρτησή του στο X θέλησε να διατρανώσει πως ουδέποτε δέχθηκε απειλές από την Θύρα 13.
Ο Νίκος Κοκκινάκης ήταν το μέλος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στις πρόσφατες εκλογές του Παναθηναϊκού ΑΟ, όμως τελικά αποφάσισε να παραιτηθεί από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Με την χθεσινή του ανάρτηση θέλησε να βάλει ένα τέλος στις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν γύρω από την απόφασή του αυτή κι έτσι ξεκαθάρισε πως ουδέποτε δέχθηκε απειλές από την Θύρα 13, οι οποίες να έπαιξαν ρόλο στην αποχώρησή του.
Υπενθυμίζουμε πως έχουν παραιτηθεί ακόμη τόσο ο Δημήτρης Κατσίρης όσο και η Βαρβάρα Ευαγγελίδη.
Η ανάρτηση του Νίκου Κοκκινάκη
Επιδή η ανθρωποφαγία πρέει να τελειώσει, δηλώνω ΡΗΤΑ, οτι η ΔΕΝ απειλήθηκα από τη Θύρα 13!
— Nikos Kokkinakis (@nikosKok) May 1, 2025
Για τα υπόλοιπα θα τοποθετηθώ πολύ σύντομα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

