Μένει στον ΠΑΟΚ ο Κοκκινάκης, σκέψεις να παίζει ως ακραίος
Ο Μενέλαος Κοκκινάκης και φέτος ακούστηκε έντονα για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να ήθελαν να δημιουργήσουν ένα αχτύπητο δίδυμο στην θέση του λίμπερο μαζί με τον Τζιάβρα. Ενώ όλα έδειχναν πως ο 32χρονος βολεϊμπολίστας θα επέστρεφε στο Ρέντη, τελικά θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ όπου και αγωνίζεται με επιτυχία από το 2020.
Μάλιστα ο Κοκκινάκης είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί και ως ακραίος στον «δικέφαλο του βορρά». Αυτό θα φανεί βέβαια τη νέα χρονιά, αλλά το σημαντικό για τους «ασπρόμαυρους» είναι πως κατάφεραν να κρατήσουν έναν κομβικό παίκτη τους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
