Πολυτιμότερος και στο πρωτάθλημα ο Τζούριτς: «Πολύ πιθανό να μείνω στον Ολυμπιακό» (vid)

Newsroom
Ο Μίταρ Τζούριτς

bet365

Ο Μίταρ Τζούριτς μετά τον τίτλο του MVP στο Final-4 Κυπέλλου, κατέκτησε την προσωπική διάκριση και στο πρωτάθλημα. Στις δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι πιθανό να παραμείνει στον Ολυμπιακό,

Θριαμβευτής και στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες μετά το Κύπελλο κατέκτησαν και το πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-2 του Παναθηναϊκού στον 4ο τελικό. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ο Μίταρ Τζούριτς ο οποίος πριν τραυματιστεί ήταν ανίκητος. Ο διεθνής κεντρικός μετά τον προσωπικό τίτλο του MVP στο Κύπελλο, αναδείχθηκε πολυτιμότερος και στο πρωτάθλημα.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά τα συναισθήματα είναι λίγο περίεργα γιατί από το τρίτο σετ και μετά δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα. Από την άλλη ευτυχισμένος γιατί παίξαμε καλά και στο τέλος τα καταφέραμε. Και οι δύο ομάδες άξια βρέθηκαν στον τελικό αλλά δείξαμε ότι φέτος ήμασταν καλύτεροι».

Για το βραβείο του MVP: «Είμαι 35 ετών. Μεγαλώνουμε φίλε. Πλησιάζει το τέλος αλλά ακόμα δεν το σκέφτομαι έντονα. Κοιτάω να το απολαμβάνω και όσο έχω αυτή την τρέλα μέσα στο γήπεδο θα παίζω».

Για τον Νίκο Ζουπάνι που του αφιέρωσε τον τίτλο: «Ο Νίκος στάθηκε πολύ άτυχος στο κύπελλο. Όλοι στεναχωρηθήκαμε. Τον αγαπάμε και τα δώσαμε όλα και γι'αυτόν. Του ευχόμαστε περαστικά όλοι».

Για την παραμονή του στον Ολυμπιακό: «Πολύ πιθανόν να μείνω στην ομάδα και την επόμενη σεζόν».

@Photo credits: eurokinissi
 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα