Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ στην προσφυγή του Κέρκη Σάμου

Newsroom
Κέρκης Σάμου

bet365

Δικαίωση για την ΕΟΠΕ και την ΕΣΑΠ από το ΑΣΕΑΔ το οποίο απέρριψε τι δύο προσφυγές που είχε κάνει ο Κέρκης Σάμου αναφορικά με το ζήτημα συμμετοχής του στην Volley League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΑΠ για την δικαίωσή της, όπως και της ΕΟΠΕ, από το ΑΣΕΑΔ έχει ως εξής: «Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ) με τις με αριθμό 21/2024 και 22/ 2024 αποφάσεις του απέρριψε ισάριθμες προσφυγές του Κέρκη Σάμου κατά της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ αναφορικά με το ζήτημα της συμμετοχής του στην Volley League 2023-24.

Κλείνει έτσι μία υπόθεση που απασχόλησε το ελληνικό βόλεϊ και η ΕΣΑΠ χειρίστηκε από την αρχή έως το τέλος με σοβαρότητα και σεβασμό προς όλα τα σωματεία και το κύρος του πρωταθλήματος και αυτό ακριβώς αποδείχτηκε πανηγυρικά και κρίθηκε στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο. Και ην ΕΣΑΠ και την ΕΟΠΕ εκπροσώπησε ο νομικός Χρήστος Ηλιάδης. Υπέρ της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ πρόσθετη παρέμβαση έκαναν το σύνολο των ΤΑΑ της Volley League και η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Pre League δικαιώνοντας τους χειρισμούς των διοργανώτριων αρχών».

@Photo credits: INTIME
 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα