Volley League: Πράξη πρώτη στα ημιτελικά, με το βλέμμα στο Μετς

Φάση από το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στο βόλεϊ

bet365

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Μίλωνας στο πρώτο τους παιχνίδι σήμερα για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι στη σειρά των τελικών μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των ημιτελικών της Volley League που αρχίζει σήμερα, 11 Μαρτίου. (19:00, Διαιτητές: Κουτσούλας, Νικάκης).

Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο και ο ΠΑΟΚ στην 4η θέση. Στην κανονική περίοδο οι «πράσινοι» σημείωσαν δύο νίκες αλλά από τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενισχύθηκε σημαντικά και έχει δείξει πιο ενισχυμένη.

Είναι η 8η φορά στην ιστορία που Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα λύσουν τις διαφορές τους σε ημιτελική φάση των πλέι οφ.

Τις προηγούμενες 7 σεζόν που αναμετρήθηκαν σε ημιτελικούς ο Παναθηναϊκός επικράτησε στις 4 και ο ΠΑΟΚ στις 3. Μάλιστα μία από αυτές που επικράτησε ο Δικέφαλος ήταν την περσινή σεζόν 2022-23 όπου ο ΠΑΟΚ σημείωσε νίκες 3-0.

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον Μίλωνα

Δέκα ημέρες μετά την αναμέτρηση τους για το φινάλε της κανονικής περιόδου ο Ολυμπιακός και ο Μίλων θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι στον 1ο ημιτελικό των πλέι οφ. (γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 1ος ημιτελικός πλέι οφ, 10/3, 17:30, ΕΡΤ-3 H.D., Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βελώνης).
Ο Ολυμπιακός πάει να υπερασπιστεί την έδρα του απέναντι στον Μίλωνα, ο οποίος την τελευταία αγωνιστική της κανονικής σεζόν, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

Ο Μίλωνας για δεύτερη συνεχή χρονιά έχει εξασφαλίσει θέση στην 4αδα και την 3η θέση στην κανονική περίοδο που είναι ρεκόρ όλων των εποχών. Όλοι πάντως στην ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για μία ακόμα μεγάλη υπέρβαση.

Οι ημιτελικοί θα κριθούν στις 3 νίκες.

@Photo credits: eurokinissi, ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGAPRESS
 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα