Aπό την Καλαμάτα ανοίγει η 16η αγωνιστική στη Volley League

Newsroom
Aπό την Καλαμάτα ανοίγει η 16η αγωνιστική στη Volley League

bet365

Από το κλειστό της Παραλίας και τον αγώνα της Καλαμάτας '80 με τον Μίλωνα αρχίζει η δράση στη 16η αγωνιστική στη Volley League.

H Kαλαμάτα '80 υποδέχεται τον Μίλωνα το Σάββατο (17/2) στο εναρκτήριο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής στη Volley League.

Οι δύο ομάδες κληρώθηκαν αντίπαλοι στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τώρα θα αναμετρηθούν σε ένα καθοριστικό παιχνίδι.
Η Καλαμάτα «καίγεται» για τους βαθμούς που θα της βελτιώσουν τη θέση της στη βαθμολογία. Οι «λύκοι» έχουν 9 βαθμούς και πάση θυσία θέλουν να ανέβουν για να γλιτώσουν από την τελευταία θέση.

O προπονητής του Α.Ο.Καλαμάτα '80 Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε: «Άλλο ένα μεγάλο εμπόδιο μπροστά μας. Ο Μίλων έρχεται με φορά από την εκπληκτική πορεία που έκανε στην Ευρώπη και του αξίζουν συγχαρητήρια καθώς και από την εδραίωσή του στην 4αδα. Αυτό του έχει δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση ένα πολύ καλό ρυθμό που ανεβάζει τη δυσκολία του παιχνιδιού. Είναι παιχνίδι όμως στην έδρα μας και βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση παίζοντας καλά στα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Θέλουμε βαθμούς και θα τους ψάξουμε ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι και ελπίζουμε ότι και με τη βοήθεια του κόσμου μας ότι θα πάρουμε τους πολύτιμους βαθμούς για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε».

Ο Μίλων με 24 βαθμούς έχει εξασφαλίσει την είσοδό του στην πρώτη 4αδα αλλά ο νέος στόχος είναι η 3 θέση. Μάλιστα ο Μίλων έχει 24 βαθμούς, έναντι 25 του ΠΑΟΚ αλλά η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με τον Φοίνικα που ορίστηκε να γίνει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στη Σύρο.

Ο προπονητής του, Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Θα έχουμε πολλή δουλειά με μία ομάδα που έχει ενθουσιασμό και καλή έδρα. Η Καλαμάτα θα μπορούσε να ήταν ψηλότερα στη βαθμολογία. Δεν είμαστε αδιάφοροι. Θέλουμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Η Καλαμάτα υπό προϋποθέσεις έχει καλή και γρήγορη ανάπτυξη και με την επιστροφή τού Βιέτο έχει ανεβάσει το επίπεδό της. Θα γίνει σίγουρα καλός και δυνατός αγώνας».


Το πρόγραμμα της 16ς αγωνιστικής

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Κλειστό Παραλίας 17:00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Ερμούπολης 17:00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Ορεστιάδας 19:00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Πήγασος Πολίχνης

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Ζηρίνειο 17:00 (ΕΡΤ-3 Η.D.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Π.Α.Ο.Κ.

Ρεπό ο Ολυμπιακός ΣΦ.Π.


@Photo credits: INTIME, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΜΣΗΣ
 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα