Χωρίς κόσμο το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την Volley League

Φώτης Καρακούσης
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

bet365

Μετά από απόφαση του Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Volley League θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Οριστικά χωρίς κόσμο, ότι και να αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής, θα διεξαχθεί το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη. Αυτό αποφάσισε ο Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, καθώς την περασμένη Πέμπτη έξω από το συγκεκριμένο γήπεδο και για παιχνίδι των ίδιων ομάδων στο League Cup υπήρξαν επεισόδια ανάμεσα σε φίλους του Ολυμπιακού και αστυνομικές δυνάμεις, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά ένας αστυνομικός.

Λόγω των επεισοδίων αυτών και όσα ακολούθησαν, η Κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει τις εξέδρες στα γήπεδα της Super League μέχρι και τις 12 Φεβρουαρίου. Το ντέρμπι «αιωνίων» για το πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο στο «Μελίνα Μερκούρη», με τον Υπουργό να μην περιμένει καν την αθλητική δικαιοσύνη και να αποφασίζει να μην υπάρχουν φίλαθλοι στο παιχνίδι αυτό. Να τονιστεί πως με γνώμονα το παρελθόν, η τιμωρία των «ερυθρολεύκων» ήταν σίγουρη, οπότε έτσι και αλλιώς η αναμέτρηση αυτή θα διεξαγόταν χωρίς κόσμο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση έχει ως εξής: «Στο πλαίσιο της λήψης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά από τα πρόσφατα συμβάντα πράξεων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, της 8ης αγωνιστικής στη VolleyLeague Ανδρών, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοινώνει την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση πετοσφαίρισης, έπειτα από εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ), σε εφαρμογή του άρθρου 1, παρ. 3 του ν. 4326/2015».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα